„Dosta je tu situacija bilo..." Vojaž konačno o pričama da je raskinuo s Breskvicom zbog prevare!

24.05.2024

22:20

0

Jedno mu je baš teško palo

„Dosta je tu situacija bilo..." Vojaž konačno o pričama da je raskinuo s Breskvicom zbog prevare!
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright Printscreen Ceca show", Blic TV

Mihajlo Veruović Vojaž otvorio je dušu tokom gostovanja u jednoj emisiji, pa između ostalog ispričao i koja ga je laž u životu najviše pogodila. Tada, osvrnuo se na šuškanja da je njegova veza s Anđelom Ignjatović Breskvicom „pukla" zbog prevare s njegove strane što mu je, kada je za to čuo, izuzetno teško palo.

Mihajlo Veruović Vojaž, Printscreen „Ceca show", Blic TV
 

- Bilo je tu dosta nekih situacija. Ne bih da se vraćam na neke ranije periode, ali ispričaću. Momenat kada su ljudi pričali da sam ja Anđelu prevario. U tom momentu sam bio jako emotivan, svašta mi se nešto desilo i onda me je to pogodilo, jer se to nikada nije desilo - iskren je bio on u razgovoru sa Cecom Ražnatović u „Ceca show-u" koji se prikazuje na televiziji „Blic", ali se tu nije i zaustavljao kada je ova tema u pitanju, koja je po njihovom rastanku i te kako šokirala i njihove fanove.

Anđela Ignjatović Breskvica, ATAImages/A. A.
 

- Udarilo me je to kao olovo u mozak. Bio sam jako emotivan oko celog raskida i onda me je to jako povredilo - dodao je Vojaž.

Veruović, inače, već izvesno vreme uživa s novom izabranicom Tamarom koja, pak, ne živi u Srbiji. Upitan da li postoji nešto što joj zamera, odgovorio je:

- Zameram joj što živi 2.000 kilometara od mene (smeh)! To je najveća zamerka koju mogu da... Ona živi u Norveškoj. Daleko je, ali ljubav nema granice. Upoznali smo se u Novom Sadu - objasnio je Mihajlo u pomenutoj emisiji i naglasio da veruje u ljubav kakva god da je, pa i na daljinu.

Mihajlo Veruović Vojaž, Printscreen Ceca show", Blic TV
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike