"Vojaž više nije deo ekipe"! "Generacija Zed" se obrušila na repera: Sumnja se da je za sve kriva Breskvica

30.05.2024

21:33

0

Ne želi ni na jedan način da ga povezuju sa bivšom

"Vojaž više nije deo ekipe"! "Generacija Zed" se obrušila na repera: Sumnja se da je za sve kriva Breskvica
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright M.P./ATAImages

Diskografska kuća "Generacija Zed" iznedrila je brojne repere koji su danas velike zvezde pretežno među mlađom publikom. 

Tim povodom oni su objavili album, za koji je svaki od ovih repera snimio po pesmu, ali ne i Mihajlo Veruović Vojaž. Sumnja se da je razlog za to što se na pomenutom albumu nalazi i pesma Anđele Ignjatović Breskvice, inače njegove bivše devojke. 

Reper Heni nije krio koliko je zbog ovog postupka ljut na Vojaža, te je otvoreno rekao i da ga više ne smatra članom njihove grupe. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Heni

- Nije on više deo Generacije Zed. Sa svima smo uspeli da se dogovorimo, samo sa njim ne, tako da nije više tu - rekao je Heni i dodao da je vrlo ponosan na sve što je uradila Anđela Ignjatović Breskvica. 

- Veliki uspeh za nju i nas koji smo radili na pesmi. Voleo bih da ja jednom pobedim na Evroviziji, nekad ispred ogledala zamišljam to.

Zorana Mandić/ATA Images
Nući

Njegov drugi kolega, i dobar prijatelj, Igor Panić Nući, bio je nešto blaži, te je uspeo da se ogradi od bilo kakve osude. 

-  Vojaž je ponikao odatle i pre Breskvice i sa njom, i Breskvica sama i on sam. Svako ima prava da donosi odluke i vodi karijeru kako želi. Meni je Vojaž prijatelj i ljudi odatle su mi prijatelji i ja se ne bih tu mnogo mešao. Ne znam da li je na njegovu odluku uticalo to što je Breskvica snimila pesmu - rekao je Nući.

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike