Svi detalji rođendana Cece Ražnatović! Pevačica spremila iznenađenje za fanove, a kad oduva svećice - kreće na put sa ćerkom

14.06.2024

11:40

0

Anastasija je već neko vreme u Beogradu, a slavlje poznate majke nikako nije mogla da propusti

Svi detalji rođendana Cece Ražnatović! Pevačica spremila iznenađenje za fanove, a kad oduva svećice - kreće na put sa ćerkom
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović danas, 14. juna, proslavlja svoj 51. rođendan. Ono što je posebno raduje je što će joj i ćerka Anastasija Gudelj, koja već izvesno vreme živi u Španiji, biti na slavlju.

Pevačica nikad nije ni krila koliko voli kada joj je porodica na okupu, te njeno prisustvo smatra pravim poklonom. Ipak, Anastasija se maksimalno potrudila da je još nečim obraduje.

- Pre nekoliko dana je već izabrala poklon koji ćе јој danas predati. Ceca ima sve, ali se Anastasija potrudila da to bude pravo iznenađenje. Slavlje ćе biti upriliceno u vili - rekao je za „Blic Super TV" dobro obavešteni izvor, a sa druge strane, Ražnatovićka je otkrila kako je ona pripremila lepo iznenađenje za svoju publiku; danas, naime, još jedan njen duet ugledaće svetlost dana.

Posle jednog sa Željkom Joksimovićem, fanovi će biti u prilici da poslušaju i proizvod njene saradnje s Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Mihajlo Veruović Vojaž, ATAImages/Zorana Mandić
 

- Anastasija ćе biti tu za moj rođendan, a ja ću ga proslaviti tako što ću napokon odmoriti od obaveza - kazala je za pomenute medije slavljenica, pa dodala da nakon nastupa u Makedoniji ide na Evropsko prvenstvo.

- Anastasija je zadužena za dresove - prokomentarisala je onda kroz osmeh.

Anastasija Gudelj, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike