Anastasija Ražnatović o životu u Španiji: Najviše mi nedostaju mama i sarme (FOTO)

09.06.2024

09:55

0

Bila je prinuđena da nauči španski

Anastasija Ražnatović o životu u Španiji: Najviše mi nedostaju mama i sarme (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Anastasija Ražnatović sinoć je sa njenom majkom došla na finale "Zvezda Granda" i tom prilikom sa sedmom silom podelila utiske nakon venčanja.

- Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje. Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu.

Kako je rekla, trenutno ne radi na novim pesmama, ali ne isključuje mogućnost da ponovo snimi nešto.

ATAImages/ A.A.
Ceca i Anastasija Ražnatović

Umesto muzike, sada se fokusirala na fudbal, te je od svog supruga mnogo toga naučila.

- Ne znam sve o fudbalu, nisam neki ekspert ali naučila sam dosta toga, pogotovo jer pre nego što sam upoznala Nemanju nisam znala ništa o fudbalu nije mi interesovalo, ali sada sam zbog muža naučila dosta toga - pratim utakmice, gledam - rekla je Anastasija i dodala kako se njen suprug snalazi u muzici:

- Nemanja je izuzetan sluhista, i jako je muzikalan, i on voli da kaže da se nije bavio sportom od malena, da je krenuo sa muzikom bio bi top topova. Vrlo je siguran u sebe u svim sferama. Sve voli što mu ja pevam.

Zbog života u Španiji morala je da nauči njihov jezik, pa dodaje da joj u inostranstvu najviše nedostaje mama.

- Bila sam prinuđena u Sevilji da pričam na španskom jer niko ne priča engleski. Nije mi bilo teško da naučim imala sam predznanje iz telenovela. Mama mi najviše nedostaje, nas dve smo jako vezane. Mi smo kao najbolje drugarice, i sve što mi se desi prvo njoj javim. Non stop smo na video pozivu. Nedostaju mi i sarme, moj teča Cole me uvek iznenadi kad ja dođem i napravi mi sarmu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike