JK „bacila slikovito ogovaranje" na duet Cece i Željka Joksimovića: Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušili bi UN! (FOTO)

10.06.2024

18:05

0

Pevački dvojac danas je, inače, objavio dugoočekivanu pesmu koja nosi naziv „Više od sreće"

JK „bacila slikovito ogovaranje" na duet Cece i Željka Joksimovića: Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušili bi UN! (FOTO)
Ceca Ražnatović, Željko Joksimović, Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Duet Cece Ražnatović i Željka Joksimovića, „Više od sreće", danas je ugledao svetlost dana. Sa namerom da sve bude savršeno, inače, pevački dvojac mesecima je radio na ovom projektu i s dosta pažnje. Oglasivši se akonto istog za jedne medije, pevač je i te kako pohvalio svoju koleginicu sa scene, s kojom je svakako uživao radeći.

- Rad na ovoj pesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je neverovatan profesionalac i izuzetno talentovana umetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspeli da stvorimo nešto posebno - kazao je Joksimović, prenosi „Blic", a ni pevačica nije skrivala koliko joj sve ovo znači, kao i verovanje da će se numera publici veoma dopasti:

- Željko je multitalentovani muzičar. Perfekcionista, sjajan pevač, kompletan umetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. „Više od sreće" je pesma koja nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoleti.

Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Među brojnima koji su ovu numeru gotovo i jedva dočekali, međutim, izgleda nije i Jelena Karleuša koja je u „slikovitom ogovaranju" u okviru svojih „storija" prilično oplela po prethodno pomenutom spoju.

- Ovo se zove slikovito ogovaranje, a pošto je javno onda nije ni ogovaranje, jer smo mi šta? Časni i nećemo podmuklo, iza leđa - poručila je najpre JK na Instagramu, pa dodala: „Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušili bi UN".

Potom, „zalepila" je i prepisku s izvesnim licem.

- Ceca i joksimović duet? Prosek proseka. Kao „Leksington bend" - glase prve dve poruke.

- Ma, ne vređaj „Leksington". Tea Tairović (je) za ovo grmilica - piše onda, a niz se nastavio rečima: „Prijine balade (su) za ovo simfonija", druge osobe.

- Ja Joksimovića obožavam i znam koliko je i talentovan i magičan kao autor. Ovo nije njegov rad 300%... A Ceca toliko loše izgleda... Kao da joj je neko uključio „fast forward" na opciji za starenje.

- Ja čekam duet s Vojažem - nije prestajala prepiska, prenose mediji.

- Da je pametna da to odmah na nečuto obriše. Sahranila je „Zvezde Granda", Jokimovića 'ajd ne može, jer je ovde on samo gostujući duh, ali Vojaža će vratiti u spermatozoid - piše zatim u „storiju" koji je prilično brzo nestao iz Jeleninog niza, sudeći po komentarima s „Iksa", nekadašnjeg Tvitera.

JK posle dueta Cece i Željka Joksimovića, Twitter screenshot
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike