„Nisam razmišljala, bila sam lakoverna!" Jellena o zabranjenoj ljubavi iz mladosti: Svi to obećavaju, ali neće se nikad razvesti!

14.06.2024

09:05

0

To je, napominje, na vreme shvatila

„Nisam razmišljala, bila sam lakoverna!" Jellena o zabranjenoj ljubavi iz mladosti: Svi to obećavaju, ali neće se nikad razvesti!
Jelena Lalović - Jellena - Copyright ATAImages/R. Z.

Pevačica Jelena Lalović, koja se proslavila kao Jellena, a kasnije postala i direktorka jedne javne ustanove, osvrnula se za jedne medije na svoju mladost - konkretno, na zabranjenu ljubav koju je imala i u kojoj je naučila važnu lekciju.

„To je bilo davno..."

- Jeste, jedna, pa uvek ono, oženjen čovek i deca i tako. To je bilo davno. Svi obećavaju: „Razvešću se", ali ništa od toga. Shvatila sam na vreme. I nikad se neće razvesti, to ljudi da znaju. Tek kad se razvede, onda žena eventualno može da razmišlja da prvo uđe u vezu sa nekim, a ja nisam razmišljala, bila sam lakoverna - objasnila je Jellena, koja je potom progovorila i o imitaciji Jovane Jeremić.

Specijalno zbog voditeljke je, kaže, kupila periku i iako nije imala nikakvu lošu nameru, svakako se nada da se ona nije naljutila.

Jelena Lalović - Jellena, ATAImages/M. M.
 

- Kupila sam periku specijalno zbog nje. Ima nekih drugih problema čujem i, želim joj da to reši. Nadam se da se ona nije naljutila, samu sebe sam najavila da dođem kod nje u emisiju da promovišem svoju novu pesmu - kazala je Jellena, te onda i pokušala da izvaga da li je teže biti izvođač ili direktor, u njenom slučaju.

- Teže je biti direktor, to je velika odgovornost. Ti kao pevačica zabavljaš ljude i odeš kući, a ovako se boriš za svoju firmu, radnike, moraš da napreduješ, tražiš nešto, podršku - izjavila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike