"Jednom sam za mesec dana zaradila za kola": Jellena otkrila za koje pesme gosti daju najveći bakšiš

08.12.2023

18:52

0

Danas se ipak manje zarađuje

"Jednom sam za mesec dana zaradila za kola": Jellena otkrila za koje pesme gosti daju najveći bakšiš
Jellena - Copyright 24sedam

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena popularnost je stekla kao pevačica "Koktel benda", a nakon napuštanja grupe započela je solo karijeru i ostvarila zapažen uspeh zahvaljujući pesmama "A ti si lep" i "Plakaćeš ko žena".

Međutim, ona je u jednom trenutku odlučila da promeni profesiju, te je radila kao direktorka jedne javne ustanove. 

Ipak, ljubav prema muzici je pobedila, a danas najviše zarađuje na privatnom slavljima, koja više nisu tako isplativa kao nekada. 

Stefan Tomasevic/ATAImages
 

- Može od bakšiša da se kupi torba, nekada je mogao i auto i stan, nema tih vremena više. U periodu od mesec dana sam jednom na dve zaradila za kola. Nema pravila. Nekada je bolje bila. Sada se uzima na romskim slavljima, gde sebe ne vidim, ali ako me nekada pozovu, pojaviću se. U ruke mi daju bakšiš ili u cipelu, znaju da se šale pa hoće svuda, to kod rodbine pristajem samo. Ne penjem se na stolove - rekla je Jelena za Blic pred koncert njenog kolege Željka Vasića. 

Tom prilikom je otkrila i koje pesme su najtraženije i koje gosti daju najviše novca. 

- Željko i ja smo nastupali zajedno, dobar smo tandem. U poslednje vreme me stalno u kafani prozivaju da pevam "Ponoć" i ne bežim od toga, popularne su i pesme Aleksandre Prijović, mora sve da se zna. Skoro sam radila jednu proslavu rođenja deteta, najviše bakšiša sam uzela na pesmu "Ajde Jano", to uvek dobro prolazi i "Veseli se srpski rode" - rekla je Jellena. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike