"To nije ljudski, pokušala je da nas ponizi": Mia i Darko odgovorili Đoganijevoj, pa pomenuli i Cecu

11.06.2024

17:55

0

Upoznali su se u "Zvezdama Granda"

"To nije ljudski, pokušala je da nas ponizi": Mia i Darko odgovorili Đoganijevoj, pa pomenuli i Cecu
Copyright Instagram printscreen/omgdarko

Muzički duo Mia Smiljanić i Darko Gjorgjevski nedavno su postali glavna tema medija zbog sukoba sa Vesnom Đogani. Naime, na društvenim mrežama su se pojavila svedočenja ljudi koji su bili na nastupu na kojem su Mia i Darko bili predgrupa Đoganijevima, a koliko su dobru atmosferu napravili govori i činjenica da su ih pozvali da ponovo dođu na binu, iako su završili sa svojim delom nastupa.

Ovo je navodno zasmetalo Vesni Đogani, koja je pokušala da ih prekine rečenicom da su "u diskoteci, a ne na svadbi".

- Nismo se čuli sa Vesnom, niti planiramo. Sa njene strane to što se desilo na nastupu nije bilo kolegijalno i ljudski. U najkraćim crtama pokušala je da nas ponizi, izašla je na binu i rekla je da je ovo da nije svadba, već diskoteka. Na njene reči neko je apludirao, a neko gledao u šoku. Ne želimo da širimo ovu priču, jer želimo da zadržimo dostojanstvo - rekli su Mia i Darko za Kurir.

ATAImages/M.S.
Vesna Đogani

Inače, Mia i Darko su se pojavili u "Zvezdama Granda", gde im je mentorka bila Ceca Ražnatović, a pojavili su se navodi da njihova ljubav datira od tada.

- U kontaktu smo i dalje sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koja nam je dala savet "Jedan je život" . Čestitala nam je i na pesmi. Što se tiče nas, mi provodimo po ceo dan zajedno - rekli su mladi pevači.

Podsetimo, izvori sa lica mesta tvrde da Vesna nije mogla da sakrije ljubomoru prema mlađim kolegama.

- Kako su gosti zahtevali još pesama od njih dvoje, Vesna i Đole su polako izašli na scenu i zahtevali od njihovog klavijaturiste da prekine, na šta mu je klavijaturista vrlo pristojno rekao da završavaju samo da otpevaju pesmu i kako dolikuje, zahvale se gostima. U tom momentu, Vesna uzima mikrofon i na najmizerniji način pokušava da spusti i ponizi svoje mlađe kolege, iz samo njoj poznatog razloga: "Hvala, hvala, idemo dalje, ipak smo u diskoteci, a ne na svadbi" - dobacila je Vesna na svom mikrofonu, prenosi "Telegraf".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike