Žestok odgovor Milice Pavlović na tvrdnje Đoleta Đoganija! Spomenula i Vesnu: Neka oni mene pozdrave, uzvratiću sa zadovoljstvom!

11.06.2024

14:35

0

Na rečima nije štedela

Žestok odgovor Milice Pavlović na tvrdnje Đoleta Đoganija! Spomenula i Vesnu: Neka oni mene pozdrave, uzvratiću sa zadovoljstvom!
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U jeku priprema za idući koncert u Novom Sadu, ali i tvrdnji Đoleta Đoganija da mu se „ona i ostali klinci ne javljaju kada ga negde sretnu", Milica Pavlović se oglasila pa, između ostalog, istakla - da i ne pamti kada ga je poslednji put negde videla.

Pevačica se denseru najpre „zahvalila na komplimentu da je klinka u godinama u kojima je", a onda je spomenula i njegovu izabranicu Vesnu, te podsetila „šta tek ona sve priča o njoj poslednjih godina", čime se Milica uglavnom gotovo i ne bavi.

Milica Pavlović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Hvala Đoletu na komplimentu da sam klinka u ovim godinama i posle 12 godina karijere. Ne znam šta bih rekla, ja vrlo uvažavam sve starije kolege i nikada mi nije bio problem da se prva javim i pozdravim bilo koga od njih - počela je za jedne medije Milica, pa dodala:

- Bukvalno ne pamtim kad sam uopšte Đoleta negde srela, ali isto tako očigledno on ne prati šta njegova supruga Vesna već nekoliko godina unazad samoinicijativno priča o meni. Koliko se sećam, rekla je da promeni kanal momentalno kada me vidi na te-veu. Zaista ne bih da joj priređujem stres i uživo, jer tu ne može tako lako da „promeni kanal".

Vesna i Đole Đogani, ATAImages/Antonio Ahel
 

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Iskreno i da sam ih srela negde, pitanje je da li bih se javila, jer zašto da pozdravljam nekoga ko ima potrebu da javno priča da me ne podnosi. S njima nikada nisam imala sukob, volim dosta njihovih pesama, mislim da smo nekada davno i imali neki zajednički nastup i da je s moje strane sve uvek bilo maksimalno korektno. Posle toliko ničim izazvanih medijskih napisa da im nisam simpatična, evo, kad me sretnu, neka oni mene pozdrave, a ja ću im sa zadovoljstvom uzvratiti - zaključila je ona za „Kurir".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike