Tamara Kalinić ponovo pokradena: Nudim 5.000 evra nagrade onome ko raskrinka lopova! (FOTO)

11.06.2024

12:50

0

Influenserka je otkrila i bez čega je tačno ovoga puta ostala

Tamara Kalinić ponovo pokradena: Nudim 5.000 evra nagrade onome ko raskrinka lopova! (FOTO)
Tamara Kalinić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tamara Kalinić još jednom se našla na meti lopova. Prethodno, influenserka je bila u problemu zbog izvesnih lica koja su joj iz stana u Parizu odnela stvari vredne i više od 300.000 evra. Mesecima pošto je istakla da su isti konačno i uhvaćeni - jedan čovek otrčao je iz voza s njenim koferom, a ona je poslovni put nastavila bez ičega.

- Trebalo je da bude lep dan, krenuli smo za Veneciju...  I onda je muškarac ušao u voz, uzeo moj kofer i pobegao - pisala je Tamara u okviru svojih „storija" na Instagramu.

Potom, dotakla se sadržine svoje putne torbe.

- Unutra nema nakita, satova, tašni, samo stvari koje mnogo volim, šminke i tri aparata za snimanje i fotografisanje. Kofer ima moje inicijale, tako da što se tiče preprodaje... Ukoliko ga iko vidi u Milanu, nudim nagradu od 5.000 evra. Ko raskrinka lopova - poručila je, a onda i nastavila rečima:

- Volim luksuzne stvari, ali sam i izuzetno odana onim koje mi prirastu za srce. Ovaj kofer volim, ja sam ga dizajnirala u radnji i u njega sam spakovala neke od meni trenutno omiljenih stvari poput onih farmerica koje non-stop nosim, tašne koju znate da obožavam, dosta šminke i preparata za negu kože, cipela - nabrajala je Kalinićeva, ističući i vrlo poznate marke svega navedenog.

- U svakom slučaju, nastavljam svoj poslovni put. Za mene, profesionalnost je na prvom mestu. Šta mogu, osim da nastavim za Veneciju i da kupim malo šminke, punjač za telefon i veš. Ništa sa sobom nemam. Potrudiću se da dam sve od sebe. Iz iskustva kažem glavu uvek gore, posmatrajte stvari iz lepšeg ugla - niko nije povređen. Naučite iz ovoga i budite bezbedni - zaključila je influenserka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike