Osuđeni lopovi koji su opelješili stan Tamare Kalinić u Parizu: Evo koliko će godina da provedu iza rešetaka!

30.10.2023

18:10

0

Ona, inače, nije bila i jedina njihova meta

Osuđeni lopovi koji su opelješili stan Tamare Kalinić u Parizu: Evo koliko će godina da provedu iza rešetaka!
Tamara Kalinić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lica koja su u julu 2021. godine opljačkala stan influenserke Tamare Kalinić u Parizu i odnela stvari vredne više od 300.000 evra uhapšena su i osuđena na devet godina iza rešetaka, istakla je ona oglasivši se na svom Jutjubu na tu temu. Ona je i o samoj pljački jednom prilikom pričala na ovoj platformi, pa i tome kako je čitavu dramu podnela.

Sada je izjavila:

- Uhvaćeni su i osuđeni na devet godina zatvora, jer se ispostavilo da nisu opljačkali samo mene. Desilo se u više navrata da mi ljudi jave kako su videli moje tašne na prodajnim Instagram profilima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Kalinićeva je, inače, sve pokradene stvari bila pazarila na zvaničnim prodajnim mestima, te je imala račune i serijske brojeve svih modnih komada za koje se opredelila. Iz tog razloga, mogla je već po prvoj prijavi da kontaktira osobu na čijem je Instagramu videla par tašni koje liče na njene.

- Zamolila sam da mi kaže koji su serijski brojevi kako bih ih uporedila, ali je ona odbila da to uradi - objašnjavala je dalje Tamara, pa je naglasila da je imala više sreće kada je vlasnica sa drugog naloga odgovorila pozitivno gotovo kao iz topa.

- Bilo mi je strašno što su moje lične stvari prevalile put čak do Amerike i nazad. Odneli su čak i moje korišćene nesesere, zaprljane od šminke... - pričala je ona, prenose mediji, a pošto je dobila tek informacije o torbama koje se prodaju po Instagramima, kontaktirala je i francusku policiju pa rekli da se „ne igra detektiva" nego da želi da prepusti posao istražnim organima.

Za sledeći trag je tako na jednom marokanskom profilu angažovala tamošnjeg advokata. I ovaj pokušaj je, međutim, doživeo krah. Naime, kad je dobio ovlašćenje i avansnu uplatu honorara, advokat je nestao s novcem. Konačno, pošto je policija iskoristila informacije koje je dobila od Tamare, a zahvaljujući Amerikanki koja je otkrila ko joj je prodao falsifikovanu robu, stvari su delovale značajno pozitivnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

- Teško mi je palo sve ovo, ali sam naučila lekciju. Moje stvari više nikada nisu na jednom mestu, najveći broj njih je u trezorima, a stan je obezbeđen kao zatvor - rekla je ona, koja sa izabranikom sad živi u Italiji, u Milanu.

- Naučila sam i koliko sam otporna na sve, jer nijedan posao nije bio ugrožen dok sam sve ovo preživljavala. Moj rad je morao da se nastavi nesmetano - naglasila je influenserka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike