„Možda je tako i bolje..." Komšiluk Duška Tošića još je pod utiskom! Izneli nove detalje odnosa proslavljenog fudbalera i JK

11.06.2024

10:50

1

Par je, priča se, ovu kuću trebalo da proda, ali još ništa od toga

„Možda je tako i bolje..." Komšiluk Duška Tošića još je pod utiskom! Izneli nove detalje odnosa proslavljenog fudbalera i JK
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/MN Press

O drami iz porodične kuće Jelene Karleuše i Duška Tošića priča se već danima. Pevačica je, podsetimo, u subotu ujutru navodno prijavila supruga za fizički napad na nju i njenog prijatelja, a zbog svega morala je i policija da reaguje.

Što se tiče adrese na kojoj je par boravio pre nego što se odselio u vilu kupljenu od Dragana Stojkovića Piksija 2018. godine, tamošnji komšiluk takođe je i dalje pod utiskom. Razgovarajuči s jednim medijima o Karleuši i Tošiću izneli su i pojedine nove detalje odnosa poznatih supružnika.

Jelena Karleuša i Duško Tošić, ATAImages/M. M.
 

- Ovde sad viđamo najčešće Duška. Često mu dolaze ćerke, s kojima provodi i najviše slobodnog vremena. Svrate mu i prijatelji, muški i ženski. Što se tiče Jelene, koja je bila naša omiljena komšinica, nju sad ponekad vidimo u kraju. Svrati s vremena na vreme automobilom da pokupi neke stvari. Jelena ovde ima još gomilu garderobe, mnogo toga joj je ostalo ovde, kako ne bi pretrpala i novu kuću stvarima - smatra izvesni bračni par, piše „Kurir", a komšije potom nastavljaju rečima:

- Odmah uđe u garažu, a odatle u kuću. Ponekad tu i prespava, ali već neko vreme ona zvanično živi u onoj kući koju su kupili od Piksija, koja je i veća i lepša, a ima i bazen da uživa kad je ovako toplo kao sad.

Jelena Karleuša, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ni tu se, međutim, nisu zaustavljali.

- Nismo je dugo videli da bude tu u isto vreme kad i Duško, ali verovatno su se sretali. Pričalo se da će ovu kuću prodati, ali zasad ništa od toga. Možda je tako i bolje, da svako ima svoj mir i svoje mesto gde može da ode kad poželi da se osami i pobegne od stresa i nervoze. Čuli smo za ovaj skandal koji se desio, valjda će se sve rešiti uskoro. Bili su divan par, baš je bez veze da se sve ovako završi - govore susedi za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike