Posle drame, Nika otpratila Duška sa Instagrama: "To je jedini odgovor na sva pitanja"

09.06.2024

00:21

7

Na društvenim mrežama su Karleuša i Tošić glavna tema

Posle drame, Nika otpratila Duška sa Instagrama: "To je jedini odgovor na sva pitanja"
Duško i Nika Tošić - Copyright Instgaram printscreen

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika, večeras je zablistala na maloj maturi, nakon drame između njenih roditelja.

Oni su trenutno i glavna tema na društvenim mrežama, pa se vodi debata ko je u pravu. S jednim se svi slažu, da nasilja ne sme da bude, kao i da deca trpe, što se desilo i u njihovoj kući na Senjaku uoči male mature njihove ćerke.

Instgaram printscreen
 

 

Tošić je, inače, bez obzira na to što se međusobno ne prati sa ćerkom na Instagramu, ponosno objavio večeras, 8. juna, njene fotografije, ali je Nika repostovala samo emotivne izjave svoje majke Jelene.

Instgaram printscreen
 

- Voli te mama, anđele moj! Uživaj na maloj maturi sa svojim drugarima i čestitam na najboljim ocenama i najboljem uspehu! Mami veća sreća ne treba - napisala je Jelena.

Instgaram printscreen
Nika Tošić

- Nika je Duška otpratila sa Instagrama i to je jedini odgovor na sva pitanja koja danas imate o situaciji Karleuša-Tošić. Deca najbolje rezonuju situacije i uvek su na pravoj strani. Žao mi je što ovo delim, ali istina se mora znati - napisala je jedna tviterašica.

X printscreen
 

Ipak, nije poznato otkad se otac i ćerka ne prate na Instagramu i da li je to jedan od pokazatelja njihovih porodičnih odnosa, a Jelena dosad nikad nije govorila kako njene ćerke Atina i Nika gledaju na njihov brak, pa ni sada kada ga je prijavila policiji za nasilje.

- U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - poručila je JK posle incidenta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike