"Idemo dalje, biće bolje": Prvo oglašavanje Jelene Karleuše nakon što je prijavila Duška Tošića (FOTO)

08.06.2024

15:49

0

Pevačica zamolila za privatnost

"Idemo dalje, biće bolje": Prvo oglašavanje Jelene Karleuše nakon što je prijavila Duška Tošića (FOTO)
Jelena Karleuša, Duško Tošić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša rano jutros prijavila je supruga Duška Tošića zbog fizičkog nasilja. Naime, fudbaler je u pevačicinu kuću došao u alkoholisanom stanju, a onda nasrnuo prvo na njenog prijatelja, pa i na nju.

Kako je navedeno u saopštenju policije, poziv su dobili nešto posle pet časova, nakon čega je Tošiću zabranjen prilazak i kontaktiranje pevačice.

U jeku skandala, oglasila se i Karleuša i istakla da ne želi da daje dodatne informacije o ovom slučaju.

- U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - napisala je Jelena i dodala emotikon srca na kraju.

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Podsetimo, zbog ovog slučaja pokrenut je i postupak pred tužilaštvom, mada Karleuša ne želi da krivično goni supruga.

- Iz prijave događaja proizlazi da niko od učesnika nije zadobio telesne povrede. Policija je D.T. izrekla meru privremenog udaljenja iz stana i meru privremene zabrane kontaktiranja i prilaska. Takođe, uzeta je izjava i od lica koje je bilo prisutno i koje takođe ne želi da goni D.T. kao ni J.K. Detaljan izveštaj sa prilozima biće dostavljen Tužilaštvu redovnim putem, koje će izvršiti i naknadne provere i zatražiti i izveštaj Centra za socijalni rad. U vezi sa hitnim merama Tužilaštvo će razmotriti da li ima osnova da se predloži sudiji za prethodni postupak produženje...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike