"Nikola i Marko Rokvić su rekli da sam seljanka i dno dna": Pevačica otkrila zašto su je kolege napale posle humanog čina

10.06.2024

00:20

2

Sa Marinkom je bila u dobrim odnosima

"Nikola i Marko Rokvić su rekli da sam seljanka i dno dna": Pevačica otkrila zašto su je kolege napale posle humanog čina
Marko i Nikola Rokvić - Copyright ATAImages/A. A.

Nikola Rokvić se nedavno vratio iz Grčke gde je otišao peške i za to vreme prikupljao novac za obnovu odeljenja dečije onkologije u Beogradu i u Nišu. To je bila prva misija u sklopu fondacije "Porodica" koju je osnova sa suprugom Bojanom Barović.

Međutim, pre deset godina kada su Srbiju i region pogodile teške poplave, Nikola i Marko su se obrušili na pevačicu Veru Matović. Kako je ona rekla, posle njene pomoći gradovima u Republici Srpskoj, tražili su postere na kojima će biti oni koji su pomogli, a slika paketa sa njenom fotkom braća Rokvić protumačila su kao jednu vrstu ličnog marketinga.

ATAImages/ A.A.
Marko, Marinko i Nikola Rokvić

- Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zloupotrebi. Da bi me posle sinovi Marina Rokvića prozvali da sam dno dna i da sam seljanka koja je iz Čačka došla na Dedinje da živi - prisetila se pevačica i nastavila:

- Ja sam plakala i branila se da nemam ništa protiv toga, ali mi je jako bilo žao. Zašto baš to da doživim od njih? Da je to bilo od nekog drugog sa strane, pa ajde, nije važno. Ali privatno smo bili dobri.

ATAImages/ A.A.
Vera Matović

Veru su ovi komentari posebno pogodili jer karijeru nije sticala na skandalima, ali i jer je reč o deci Marinka Rokvića sa kojim je bila bliska.

- Ja sam moju decu vaspitala da ne vređaju. Otac je trebalo da posavetuje svoje sinove da ne stiču popularnost na tuđem imenu. Posle ih je bilo sramota. Ja sam osoba koja je lepo vaspitana, a to je bilo na njegovu dušu i na dušu njegovih sinova. Ne vidim razlog zašto su to uradili jer se mi kao kolege cenimo - ispričala je Vera za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike