Nikola Rokvić podelio emotivnu porodičnu objavu: Džaba su sva blaga, ako izgubimo ono što je najvrednije! (FOTO)

29.05.2024

22:07

0

Ne krije da bez njih ništa ne bi postigao

Nikola Rokvić podelio emotivnu porodičnu objavu: Džaba su sva blaga, ako izgubimo ono što je najvrednije! (FOTO)
Nikola Rokvić stigao u Srbiju - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Rokvić nedavno se vratio iz Grčke, gde je otišao peške i za tih 25 dana uspeo da sakupi pozamašnu sumu novca koju će donirati u humanitarne svrhe.

Pevača su u povratku dočekali supruga Bojana Barović i njihovo troje dece, koji su mu se nesumnjivo najviše obradovali.

Nikola sada svaki slobodan trenutak provodi sa mališanima, kako bi nadoknadio zajedničko vreme, a nedavno je i podelio porodičnu sliku i napisao:

- Porodica je sve! Početak i kraj! Osnovni kvark ljudskog postojanja i ćelija koja formira ljude! Došla su vremena kada je preko potrebno iz sveg glasa vikati porodica! Porodica! Porodica! - počeo je on i dodao:

Instagram printscreen/nikolarokvic
Nikola Rokvić i Bojana Barović

- Treba nam jaka i snažna porodica, porodica koja ima razumevanja, porodica koja prihvata različitosti ali je isto tako utemeljena i usmerena neprolaznim, za nas hrišćane, hrišćanskim vrednostima! Bez razumevanja i podrške moje porodice i moje supruge, ne bih mogao da izdržim ni dva dana pešačenja! Zato budimo jedni drugima podrška, čuvajmo druge od nas samih, živimo za porodicu. Bog vas blagoslovio i čuvajte porodicu! Jer džaba su sva blaga ovoga sveta ako izgubimo ono što je najvrednije... Porodica - poručio je Nikola.

Podsetimo, pevač je više od dvadeset dana pešačio do Egine, gde se pomolio moštima Svetog Nektarija Eginskog, a reč je o misiji u sklopu njegove humanitarne fondacije "Porodica", te je sav novac otišao na renoviranje dečijih onkoloških odeljenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike