Ovo je stajling lepe Nike Tošić za maturu! Duško se pohvalio ćerkom usred skandala sa Karleušom (FOTO)

08.06.2024

20:20

1

Ona je ponela dugu bledo plavu haljinu

Ovo je stajling lepe Nike Tošić za maturu! Duško se pohvalio ćerkom usred skandala sa Karleušom (FOTO)
Duško Tošić - Copyright ATAImages/M. M.

Jelena Karleuša i Duško Tošić noćas su ponovo imali međusobnu dramu, kada ga je pevačica prijavila za nasilje, a večeras prate ćerku Niku na malu maturu.

Duško se, za razliku od Jelene, nije oglašavao o incidentu, ali je zato objavio ćerkine fotografije i pohvalio se naslednicom koja se za ovu priliku veoma doterala. 

Nika, koja je inače prvo razmišljala da propusti proslavu sa vršnjacima, večeras će zasijati u bledo plavoj dugačkoj haljini. Za njen stajling pobrinuo se poznati modni kreator, te je Jeleninoj ćerki kreirao haljinu spuštenih ramena. Uz to je ponela mini-tašnu i pustila kosu koju je uvila na blage lokne. Profesionalna šminka taman je za ovu priliku, jer Karleušina naslednica nije preterala, te je uz nežnu toaletu imala isti takav mejkap. 

Nikine fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, Karleuša se oglasila posle incidenta sa Tošića, koga je prijavila. On je navodno upao u kuću u alkoholisanom stanju, a onda nasrnuo prvo na njenog prijatelja, pa i na nju.

- U cilju smirivanja medijskih napisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost koje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike