"Kabriolet u srcu od malih nogu": Da li prepoznajete našu glumicu sa slike?

10.06.2024

08:45

0

Danas je poznata plavuša

"Kabriolet u srcu od malih nogu": Da li prepoznajete našu glumicu sa slike?
Copyright Instagram printscreen/andjelkap

Nije retkost da poznate ličnosti na društvenim mrežama evociraju neku uspomenu iz detinjstva i tako sve podsete na neka starija vreme i to koliko se njihov period odrastanja razlikovao od današnjeg.

Postoje i oni kojima ove uspomene iz ranog perioda izazivaju osmeh, te se neretko našale na svoj račun.

Tako je glumica Anđelka Stević Žugić objavila fotografiju kada je imala svega nekoliko godina, a na kojoj je u dečijem automobilu.

 

- Kabriolet u srcu od malih nogu - našalila se ona.

Podsetimo, glumica se pre dve godine našla u centru pažnje zbog skandala koji je izazvala njena veza sa Markom Žugićem, inače bliskim prijateljem njenog bivšeg supruga.

ATAImages/Antonio Ahel
Anđelka Stević Žugić

- U vreme te strašne medijske halabuke, bilo mi je najvažnije to što dotična nije suštinski poremetila nijednu sekundu mog života, niti jednu emociju, niti je u pitanje dovela bilo koji moj stav ili odluku - započela je glumica, pa nastavila:

- Ne mogu reći da čoveka takve stvari ne uzdrmaju i da se u prvi mah istinski ne zapita zašto su ljudi takvi. No, sva ta ružna dešavanja, ovakva ili onakva, hvala Bogu, a to mogu zahvaliti i vlasitotoj zrelosti i promišljanju - ni na sekundu nisu ušla u našu kuću, u našu svakodnevicu, u naše razgovore.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike