Protiv Darija Prpića se podiže krivična prijava, o incidentu se oglasilo i Tužilaštvo: Otkriveno za šta ga terete!

05.02.2024

14:35

0

Autor: N. M. / M. G.

Njegov advokat dao je kratku izjavu za 24sedam

Protiv Darija Prpića se podiže krivična prijava, o incidentu se oglasilo i Tužilaštvo: Otkriveno za šta ga terete!
Dario Prpić - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Dario Pripić, poznati ugostitelj i bivši suprug glumice Anđelke Stević Žugić, imao je susret sa policijom pre nekoliko dana, zbog čega je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo nalog policiji da se u toj instituciji podigne krivična prijava.

Podsetimo, u medijima se juče pojavila informacija da je Prpić vozio nedozvoljenom brzinom na Terazijama, te da je zatim imao incident sa policijskim službenicima, piše Blic.

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo Darijevog advokata, Nemanju Živanovića, koji na naše pitanje da potvrdi ili demantuje saznanja medija, nije bio rad da govori.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dario Prpić i Anđelka Stević Žugić

- Nemojte ništa da pišete o mom klijentu - kratko je poručio Živanović.

Iz Prvog osnovnog tužilaštva dobili smo potvrdu da se događaj odigrao i da postoje osnovi sumnje da je Prpić izvršio krivično delo. Odgovor prenosimo u celosti: 

- Povodom Vašeg novinarskog pitanja obaveštavamo Vas da osumnjičenom D. P. povodom događaja od 31.01.2024. nije određeno zadržavanje u trajanju od 24 sata od strane dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, već da je nakon obavljenog razgovora sa postupajućim policijskim službenicima dežurni javni tužilac dao nalog policiji da se ovom tužilaštvu protiv D. P. podnese krivična prijava redovnim putem, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru - stoji u odgovoru koji je 24sedam dobio iz ove institucije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike