Anđelka je u muža Marka Žugića zaljubljena kao prvog dana: Ovako ga hvali i pred svima!

14.04.2024

17:35

0

Glumica se potom dotakla osuda javnosti s kojima se i sama suočavala...

Anđelka je u muža Marka Žugića zaljubljena kao prvog dana: Ovako ga hvali i pred svima!
Anđelka Stević Žugić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anđelka Stević Žugić od prošle godine maksimalno uživa kako u bračnom, tako i porodičnom životu s izabranikom Markom. Gostujući u jednoj radijskoj emisiji, a govoreći o osudama javnosti s kojima se i sama suočila, glumica nije propustila da ga sa osmehom pohvali čim joj se za to ukazala prilika.

- Žato sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko, nego zreo čovek sa dvoje dece? - pitala je bila voditeljka, na šta se Anđelka nadovezala rečima:

- I svi obožavaju da ih vide u parku kako se bave decom, jedna divna slika... Nije to samo ta tema. Šta je „drugorotka"? Ima „ćalaca" koji su genijalni roditelji, evo, mogu da kažem za mog muža. On je toliko posvećen tata - istakla je Žugićka, koja je s Markom dobila ćerku Čarnu.

Anđelka i Marko Žugić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

„Drugorotka... Šta to znači?!"

- Ne mogu da kažem da su svi dobri, po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i šta to znači? I sa druge strane, kada kažeš švaler to je, kao, simpatično, a švalerka nije - govorila je ona na „S1".

Podsetimo, Anđelka se nedavno u okviru iste emisije dotakla i teme razvoda, pa je ispričala kako smatra da je to u Srbiji i dalje sramota.

Anđelka Stević Žugić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kada igram u većem i u manjem mestu; kad u Beogradu na početku pitam: „Čekaj, je l' ima ovde razvedenih?" Da vidimo, prosto, s kim razgovaram... Jave se svi, ja kažem, u stvari 'ajmo da obrnemo, da li ima nerazvedenih, pa da se njima posvetim. Onda odeš malo dalje, gde je prosto manja sredina, mesto, svi se znaju i, gde nije „fora" ono... „E, nije mi uspeo brak, baš sam gotivan, sad sam ja slobodna žena, muškarac..." I onda su tu reakcije malo stidljivije, kao, pusti ti nas, šta se dešava u naša četiri zida, što bi morali svi ovde da „ispiramo" usta sa time i tako. Zapravo, nije samo stvar razvoda, nego generalno svega, da ljudi treba da stanu iza sebe. Ej, to neću, to mi skloni, ovo hoću... Ali razgovorom. Razgovorom se sve postiže - naglasila je onda ova glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike