Nikad viđena fotografija Jelene Karleuše sa ocem: Pokazala kako su uživali, a na njoj je tad jedna stvar bila drugačija (FOTO)

04.06.2024

18:45

1

Podelila je javno sa svima

Nikad viđena fotografija Jelene Karleuše sa ocem: Pokazala kako su uživali, a na njoj je tad jedna stvar bila drugačija (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša je neretko pričala o tome kakav je odnos ima sa majkom i koliko joj nedostaje otkad nije sa njom. Međutim, kada je njen otac u pitanju, osim nekih stvari iz ranog detinjstva, pevačica ga uopšte ne eksponira.

Tako je danas sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju kada je sa tatom išla na ronjenje. 

- Moj tata i ja - napisala je pevačica.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše

Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a Dragan Karleuša je bio pod punom opremom. Inače, ono što se da odmah primetiti jeste da je Jelena, kao devojčica, imala tamniju boju kose. 

Podsetimo, pevačicina pokojna majka Divna i Dragan Karleuša razveli su se dok im je ćerka bila mala, ali su još nekoliko godina od tad živeli zajedno. Nakon rastanka, Dragan Karleuša je u drugom braku dobio dva sina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Karleuša

- Oca pamtim kao velikog ženskaroša. Oni su se razveli kada sam ga uhvatila u prevari i rekla mami. Imala sam šest godina, uhvatila sam ga na Adi. Petljao je nešto sa tom devojkom, a meni se to nije svidelo. Tata je bio švaler - šokirala je Jelena jednom prilikom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike