„Gospođo, da li vam je ovo promaklo?" Reakcija JK na ispovest majke Mihajla Veruovića Vojaža: Prozvala i Cecu, hoće kod nje u emisiju (FOTO)

22.05.2024

20:15

0

Žana je prvi put progovorila o periodu kada je njen muž teško ranjen, a tadašnji premijer ubijen, što je očito privuklo pažnju pevačice

„Gospođo, da li vam je ovo promaklo?" Reakcija JK na ispovest majke Mihajla Veruovića Vojaža: Prozvala i Cecu, hoće kod nje u emisiju (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Printscreen „Prvi red", K1

Žana Veruović, majka Mihajla Veruovića Vojaža, tokom gostovanja u jednom podkastu prvi put je i detaljno progovorila o izuzetno teškom periodu za njenu porodicu - kada je izvršen atentat na Zorana Đinđića, nekadašnjeg srpskog premijera, u čijem je obezbeđenju bio i njen suprug Milan, koji je tokom drame bio teško ranjen.

Potom, porodica je svoj život nastavila u Francuskoj, najpre iz bezbednosnih razloga, mnogo šta se bilo izdešavalo, a njene reči privukle su pažnju i pevačice Jelene Karleuše, koja je na svom Instagramu odreagovala porukom:

Žana Veruović sa sinovima na jednom prestoničkom događaju, ATAImages/Zorana Mandić
 

- Gospođo, da li Vam je promaklo da Vam se sinčić zvani IQ11 liže sa Nanogicom koja je bila uhapšena zbog pružanja alibija počiniocima? A, znate to? O, kako divna porodica! Ako Brena nema problem s Nanogicom, a njena ekipa joj je gepila dete, Mitrović što je bila glavni tipe za njegovu gepekažu, zašto bi se Vi uzrujavali - istakla je, između ostalog, JK u okviru svojih „storija" uz jednu od vesti vezanih za Žaninu ispovest.

Jelena Karleuša, Printscreen „Prvi red", K1
 

Potom, uz emotikone smeha Karleuša je prozvala kako Cecu Ražnatović, tako i Editu Aradinović koja je nedavno gostovala u njenoj emisiji.

- Ceki, kad me zoveš u emisiju da ti malo podignem gledanost od tri čoveka, da pričamo malo, ali samo ako je „lajv" (smeh). Lepo kažem, nije trebalo Editu da zoveš, nju ni sestra ni majka nisu gledale... A ni dečko (smeh) - pisala je Jelena, dok se u pozadini vrtela pesma „Mafia" koju je Vojaž uradio s Devitom.

Reakcija JK na Žaninu ispovest, Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike