Jelena Karleuša plače posle koncerta zbog ćerki! Zatražila pauzu od novinara, pa jedva izustila šta su je Atina i Nika pitale (VIDEO)

18.09.2023

23:34 >> 23:57

0

Ona je pokušala da se odupre emocijama, ali nije uspela

Jelena Karleuša plače posle koncerta zbog ćerki! Zatražila pauzu od novinara, pa jedva izustila šta su je Atina i Nika pitale (VIDEO)
Jelena Karleuša plače posle koncerta - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Jelena Karleuša održala je večeras spektakularan koncert u Beogradu na vodi, a povodom dva albuma koja je objavila - "Alfa" i "Omega".

Ona je nakon pesama "Karli bič", "Blok", "XY" i mnogih drugih, otpevala i već poznate hitove "Mašala" sa Milicom Pavlović i "Nepogrešiv" sa Devitom, a na sceni su se pojavile i Sajsi MC i Mimi Mercedes koje su s njom sarađivale na projektima.

Koncert je, ipak, odlučila da završila "Minutom" ćutanja zbog svih onih koji su je prozivali, a koja se završava rečima "hvala im".

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Najveću podršku, osim kolega Nataše Bekvalac, Vojaža, Sanje Vučić, Ivane Nikolić, Edite Aradinović i drugih, dobila je od porodice. Ćerka Nika Tošić neposredno pred koncert objavila je emotivne reči dok je gustirala sok "karli bič", te je pevačica posle pomenuvši svoje mezimice ronila suze tokom izjave za medije.

- Deca su mi se malopre javila u bekstejdžu, pitala su me za koliko stižem kući. Rekla sam im za 15 minuta, tako da idem sada da budem s njima - rekla je ona, pa dodala:

- Imam dve strane života. Jedan je da visim na Saturnu i planini, a moj privatni život je nešto drugo. Svoje slobodno vreme provodim isključivo sa decom kod kuće - ističe JK, dodajući da je Nika čak i plakala posle koncerta.

- Bila je jako... - izustila je Jelena, pa progutala knedlu i zatražila rukama pauzu od novinara.

- ... Uzbuđena. A i ja sam. Ponosne su - nastavila je, pa ipak nije uspela da zadrži suze, dodajući da je reč o "suzama radosnicama".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike