Keli Ozborn misli da će je „rak preskočiti zahvaljujući porocima": Balsamovana sam drogom i alkoholom!

06.06.2024

07:45

0

Oko ćerke Princa tame zbog ovoga se podigla ogromna prašina

Keli Ozborn misli da će je „rak preskočiti zahvaljujući porocima": Balsamovana sam drogom i alkoholom!
Keli Ozborn - Copyright Profimedia

Keli Ozborn šokirala je izjavom u porodičnom podkastu, istakavši da veruje da će je „poročne godine spasti od raka". Od opake bolesti u njenoj porodici, inače, gotovo da nema ko nije bolovao - prema njenim rečima čak i majka Šeron borila se s jednim početkom dvehiljaditih.

U pitanju je bio kolorektalni karcinom, odnosno rak debelog creva.

Šeron Ozborn, Profimedia
 

- Nadam se da sam dovoljno balsamovana (drogom i alkoholom), da rak i ne mogu da dobijem - naglasila je u „Osbournes Podcast-u", pa dodala: To je sigurno obavilo fermentaciju.

- Ne mislim da to tako deluje, ali nije da sam doktor - nadovezao se onda njen brat Džek, koji je i prilično blago odreagovao u odnosu na korisnike društvenih mreža.

Ćerka Ozija Ozborna, Princa tame, naime, ovime je i te kako podelila publiku.

Ozi Ozborn, Profimedia
 

Podsetimo, Keli je bila i do sada prilično otvorena kada je ta tema u pitanju. Svojevremeno, objasnila je kako se s bolestima zavisnosti prvi put susrela još kad su joj kao trinaestogodišnjakinji prepisali vikodin posle operacije krajnika. Iste je pila i da bi, kako je kazala, „utišala glas u glavi koji joj je govorio da nije dovoljna, da je debela i da je niko ne voli".

- Kasnije sam počela da uzimam i heroin, da uzimam i tako neke jeftinije varijante... Sve dok nisam bila uhvaćena za vreme kupovine. Majka me je već idućeg dana „spakovala" na reahbilitaciju - rekla je tokom gostovanja u „Red table talk-u" 2021. godine, ali to joj nije bio i jedini put u ustanovi tog tipa.

Keli Ozborn, Profimedia
 

S druge strane, dok je pila, bila je u stanju sama da popije nekoliko flaša alkohola. Prvi put je na to stavila tačku 2017, pa četiri godine kasnije, svakako svesna da „postoji mogućnost sa će se s time boriti do kraja svog života".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike