„Suštinski, došlo je do nerazumevanja!" Konstrakta progovorila o svađama sa suprugom Milanom

05.06.2024

11:05

0

Par je već izvesni niz godina u braku i imaju dvoje dece

„Suštinski, došlo je do nerazumevanja!" Konstrakta progovorila o svađama sa suprugom Milanom
Ana Đurić Konstrakta - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Ana Đurić Konstrakta, gostujući u jednom podkastu, dotakla se supruga Milana te svađa i rasprava u braku. Par je, podsetimo, već dugi niz godina zajedno i imaju dvoje dece, ćerku Lenu i sina Nikolu.

Odnos im je na svakodnevnom nivou takav da, prema njenim rečima, „nije normalno koliko se ne svađaju". Ipak, kao i svi drugi parovi, doživljavali su zategnute situacije.

- Ne svađamo se na dnevnom nivou. To oko čega smo se svađali su malo ozbiljnije teme i ne bih da pričam o tome. Jednostavno je došlo do nerazumevanja, suštinski... Što se ovog svakodnevnog tiče, to nije normalno koliko se ne svađamo. Ranije smo se svađali dok je on pušio, pa sam mu stalno govorila da puši na terasi, on bi govorio: „Evo sad ću", a ipak bi zapalio u dnevnoj sobi - pričala je Konstrakta „Posteru".

Nedavno, podsetimo, umetnica je ispričala kako se vratila s „Evrovizije" u Italiji pošto joj je javljeno da joj suprug nije dobro. Javnost za to tada nije znala.

Ana Đurić Konstrakta, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bilo je malo nezgodno postaviti se, jer smo u tom trenutku imali nezgodnu porodičnu situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao - objašnjavala je u emisiji Mire Adanje Polak Ana Đurić, pa je potom nastavila rečima:

- Sećam se da sedimo u garderobi i ja plačem, prilaze i pitaju me: „Šta nije u redu?" To je trenutak kada shvatam da moram da izađem iz kuće gde sam jako potrebna i da odradim posao koji mi je dat. Znala sam da će biti teško, ali uspeli smo da isplivamo. Ako se zna koji su ciljevi, onda se sve može.

Konstrakta, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike