"Zašto bih tražila 5.000 evra?" Konstrakta iskreno o ovoj vrsti zarade: Ne želim da učestvujem!

11.02.2024

11:53

0

Izbegava da polemiše na društvenim mrežama

"Zašto bih tražila 5.000 evra?" Konstrakta iskreno o ovoj vrsti zarade: Ne želim da učestvujem!
Ana Đurić Konstrakta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ana Đurić Konstrakta ističe se kao skromna osoba, što je pokazala i onda kad je posebno bila aktuelna zbog Evrovizije 2022. godine. Samim tim, pevačica ne pristaje na bilo kakve saradnje na internetu, koje donose vrtoglavu zaradu, koju prosečan radnik u kancelariji ne može da ostvari za jako kratko vreme.

- Nije mi okej. Naplatiću ja svoj lik i delo, u redu, ajde. Ali zašto bih ja za jedan post uzela 5.000 evra. Meni je to uvredljivo za ljude koji sede mesec dana od 9-17 sati i rade neki odgovoran posao. Ne želim da učestvujem u tome - izričita je bila Đurićeva i osvrnula se na polemike koje su česte na društvenim mrežama.

ATAImages/ A.A.
Ana Đurić Konstrakta

- Nije mi problem, ako imam nedoumicu, reći ću nekome nešto i lično. Međutim, možda to nije dobro sa moje strane, ali izbegavam javne rasprave na mrežama gde se odgovara svakom, mnogo se polemiše - izjavila je Ana u u podkastu "Sto minuta buke". 

Takmičenje "Pesma za Evroviziju '24." će se uskoro održati, a Ana se, uprkos prvobitnom nećkanju, prijavila za takmičenje, i nastupa sa pesmom "Novo, bolje". Trenutno je, sudeći po pregledima na Jutjubu, najveći favorit Anđela Ignjatović Breskvica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike