Ovo je Konstraktin muž! Zavoleli su se još na fakultetu: Isplivali detalji velike ljubavi (FOTO)

29.04.2022

16:05

1

Par ima dvoje dece, ćerku Lenu i sina Nikolu, koji su umetnici velika podrška

Ovo je Konstraktin muž! Zavoleli su se još na fakultetu: Isplivali detalji velike ljubavi (FOTO)
ATAImages/ Antonio Ahel

Otkako je dobila „titulu" predstavnice Srbije na ovogodišnjem „Evrosongu", Ana Đurić Konstrakta privlači ogromnu pažnju javnosti. Međutim, o njenom privatnom životu se malo šta zna.

Umetnica je, naime, udata i ima dvoje dece. Porodica joj je velika podrška i izuetno su ponosni na njen uspeh.

Muža Milana Đurića je upoznala je još za vreme studija. On je bio asistent na Arhitektonskom fakultetu koji je Ana završila. Ljubav se tamo i rodila, ali uzimajući u obzir oprečne stavove o vezama studentata i asistenata ili profesora, nije isključeno da je ovo priča o jednoj zabranjenoj ljubavi koja se završila srećno, prenosi „Story".

Sa druge strane, Konstrakta je u jednom intervjuu otvoreno govorila o majčinstvu.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala da li je ovo njegov ili njen karakter, faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično - pričala je ona za portal „Budi keva" pre nekoliko godina, prenose mediji.

- Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - zaključila je.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti