Dalaj-lama ne prestaje da zgražava svet: Terao dečaka da mu siše jezik, a sad isplivao snimak na kom skandalozno pipka Lejdi Gagu! (VIDEO)

17.04.2023

19:46

0

Iznenađena pevačica pokušavala da ga odgurne

Dalaj-lama ne prestaje da zgražava svet: Terao dečaka da mu siše jezik, a sad isplivao snimak na kom skandalozno pipka Lejdi Gagu! (VIDEO)
Lejdi Gaga i Dalaj Lama - Copyright Profimedia

Svetsku javnost je nedavno šokirao snimak na kom dalaj-lama od malog dečaka traži da ga poljubi u usta i da mu "posiše jezik". Nakon skandala o kom bruji svet, na Tviteru je isplivao video na kom se može videti kako tibetanski verski lider neprimereno dodiruje pevačicu Lejdi Gagu po nogama.

Na snimku se jasno vidi dalaj-lama koji sedi pored Lejdi Gage i u jednom trenutku ugleda njene pocepane farmerice. Nakon toga ispružio je levu ruku i prstima dodirivao kožu pevačice. Kada je isto to pokušao da učiniti na drugoj nozi, pop pevačica mu je zgrabila ruku i sprečila ga u tome, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

 

 

"Imam osećaj da ćemo videti još ovakvih videa", "Nisam znao da je on tako ljigav", "Verovatno je planirao ovakve stvari da uradi javno kako bi svi mislili da se samo igra. Perverznjak", "Istina uvek izađe na videlo", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Profimedia
 

Tražio od dečaka da mu siše jezik

Podsetimo, neukusan čin 87-godišnjaka s dečakom dogodio se u hramu u Dharamshali u Indiji. dalaj-lama rekao je dečaku da dođe do bine gde sedi. Pokazujući na svoje obraze, čuje se kako govori "prvo ovde", nakon čega ga je dete poljubilo i zagrlilo.

Dalaj-lama je tom prilikom zadržao dečaka, rekavši "mislim i ovde" i zatim ga poljubio u usta. "I posiši moj jezik", rekao mu je, isplazivši jezik, čelo uz čelo s dečakom.

Dete je brzo izvuklo svoj jezik i htelo je pobeći, dok se dalaj-lama smejao i ponovno ga privlačio u zagrljaj dok se publika tome smjala i aplaudirala. Video se proširio internetom i izazvao zgražavanje javnosti, a detalje događaja pogledajte u videu ispod teksta.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike