"Pogađaju me njene suze!" Karleuša o situaciji Dragane Mirković

05.05.2024

20:20

0

Naglašava da muškarci umeju da budu okrutni

"Pogađaju me njene suze!" Karleuša o situaciji Dragane Mirković
Dragana Mirković, Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša ne krije da joj je Dragana Mirković jedna od retkih prijateljica na estradi.

Ljubavni brodolom svoje koleginice, nije želela preterano da komentariše, ali je jednom prilikom sočne reči uputila današnjim muškarcima. Mnogi su naslutili da je mislila na Draganinog bivšeg muža, Tonija Bijelića, iako nije spominjala imena.

Neko vreme "luče od kasidola" nije pozvalo Jelenu, koja je rekla da po Draganinoj želji, ne sme da priča ružno o Toniju.

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša, Dragana Mirković

 

- Dragana i ja stalno jedna drugu tešimo. U poslednje vreme je ona digla ruke od zvanja mene. Dragana, slobodno mi pošalji neku poruku, ja sam dobro. Ja sam ta vrsta prijatelja koja odmah kreće u akciju da ti reši sve probleme - započela je Jelena, koja je ranije govorila i o razvodu roditelja i ženskim osećanjima, koje umeju da je zabole.

- Gledala sam koliko muškarci mogu da budu okrutni prema ženama. Jako sam osetljiva čim to primetim, jer sam odrasla s majkom. Kad vidim ženu kako plače, to je za mene katastrofa. Ženske suze ne mogu da podnesem. Nemam drugu opciju, osim da budem vrlo, vrlo jaka, neke stvari mi se dešavaju, jaka sam, ali nije da me ne dotiče. To što se Dragani dešava mene jako pogađa, i te suze... Ona zaslužuje svu sreću ovog sveta i da bude nasmejana, srećna, voljena, mažena i pažena - ispričala je Karleuša za Informer.

Pevačica je u istom intervjuu opisala ko danas može da bude muzička zvezda, a dotakla se i Cece Ražnatović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike