„Dragana mi je rekla da ne reagujem na Tonijeve provokacije!" Jelenu Karleušu koleginica savetovala da ništa ne priča (VIDEO)

16.04.2024

13:56

0

Uprkos svemu imala je brutalnu poruku

„Dragana mi je rekla da ne reagujem na Tonijeve provokacije!" Jelenu Karleušu koleginica savetovala da ništa ne priča (VIDEO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša, pojavivši se danas na konferenciji povodom održavanja „Youth Festa" u Nišu u okviru kog će nastupati 8. juna, s okupljenim medijima porazgovarala je na razne teme. Kako je razvod njene koleginice i prijateljice Dragane Mirković i dalje jedna od onih u fokusu, JK nije mogla da je izbegne i uprkos tome što joj je pevačica kazala da i ne mora akonto toga da se oglašava.

- Dragana mi je rekla da ništa ne pričam i ne reagujem. Ona je pokazala još jednom svoju veličinu time što je tražila da je ne branim. Takođe, rekla mi je da nikako ne reagujem na provokacije njenog budućeg bivšeg muža. Naravno, ako dođe do provokacija, reagovaću - izjavila je ona pred ekipama među kojima je bila i 24sedam.

Podsetimo, Jelena Karleuša je odmah, nakon saopštenja da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode, na Instagramu objavila poruku za koju se pretpostavlja da je bila upućena Bijeliću.

Naime, pevačica se u toj poruci osvrnula na brojne razvode i oplela po muškom rodu, nazivajući ih „ženomrscima" i „kompleksašima".

- Vi više i ne j**ete kako treba, tačnije, pretvorili ste se u neke lažne j**ače jer samo pričate bajke i pretite, a realnost je poražavajuca! Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ženomrsci! I to ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje - deo je pomenute poruke.

Šta je još rekla dotakavši se estradnih razvoda, ali i govoreći o izvesnim detaljima iz svog života, svoje karijere... Pogledajte na snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike