"Kad god me je videla sa kesama, ponudila je pomoć": Komšije Branke Pujić i Dragana Jovanovića otkrile sve o glumačkom paru

31.05.2024

17:56

0

Pomenuli i Anđelu

"Kad god me je videla sa kesama, ponudila je pomoć": Komšije Branke Pujić i Dragana Jovanovića otkrile sve o glumačkom paru
Branka Pujić, Gagi i Anđela Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Branka Pujić i Dragan Jovanović važe za jedan od najskladnijih parova sa javne scene, a već godinama žive u mirnom delu Zemuna. 

Par je tamo kupio porodičnu kuću, koju su ukrasili po svome ukusu, a na ulazu stoji drveno poštansko sanduče na kome piše "Pujić - Jovanović". Osim toga, potrudili su se i da daju lični pečat šarenim cvećem koje se nalazi duž celog dvorišta, a sa terase se pruža prelep pogled na grad i reku.

Njihove komšije imaju samo reči hvale za glumački par, kao i njihovu naslednicu Anđelu koju pamte još kao devojčicu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Jovanović i Branka Pujić

- Oni žive blizu mene, jako fini ljudi. Iskrena da budem, ne viđam ih često jer se ja sve manje krećem, ali sam njihovu ćerku često viđala kada je bila mala. Toliko je bila vaspitana i kulturna da nemam reči. Trčkarala je ovuda non-stop. Kada me je viđala s kesama u rukama, uvek je pitala za pomoć - rekla je jedna od komšinica za Kurir

Kako dalje kažu, oboje su vrlo prijatni prema svima u komšiluku, te im nije teško ni da zastanu, popričaju i slikaju se sa onima koji ih prepoznaju. 

Instagram screenshot / _blejzmodesti
Branka Pujić i Anđela Jovanović

- To su moje najdraže komšije. Spremni su da pomognu, da učine, a takvih je ljudi danas malo. Prava je retkost da imate takve ljude u blizini, radi su i da popričaju, da ih ne znam, ne bih nikada rekla da su poznati. Prizemni su i normalni ljudi. Ja imam unuke koje Branka obožava, pa se često fotografiše s njima i zasmejava ih. Dragan je divan čovek, a kada govorim o Anđeli, teško mi je da pojmim da je sada već mlada žena, supruga, jer je znam otkad je bila mala. Ona je ovde odrasla - kazala je komšinica iz njihove ulice i dodala:

- Dragana viđam češće nego Branku. Nju uglavnom viđam kada se vraća s pijace, često pazari zdrave namirnice i povrće. Uveče znaju da prošetaju okolnim ulicama, verovali ili ne, uvek su nasmejani i svima redom se javljaju. Da ne poverujete, izgledaju kao da nemaju nikakvih briga i da su uvek raspoloženi - navela je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike