Pravi raj na zemlji! Anđela Jovanović pokazala kako uživa sa roditeljima u vikendici na Zlatiboru: Nova bašta i zdrav ručak (FOTO)

27.05.2024

16:38

0

Oaza mira za porodicu

Pravi raj na zemlji! Anđela Jovanović pokazala kako uživa sa roditeljima u vikendici na Zlatiboru: Nova bašta i zdrav ručak (FOTO)
Branka Pujić, Gagi i Anđela Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumački par Dragan Gagi Jovanović i njegova supruga Branka Pujić već neko vreme poseduju vikendicu u Ribnici kod Zlatibora, gde često provode vreme.

Naravno, najlepše im je kada im se pridruži i ćerka Anđela, što je sada slučaj. Ona je objavila kako uživa sa roditeljima, a ono što je pokazala već jasno predstavlja da su sebi našli raj na zemlji.

Anđela, koja je u drugom stanju, je pokazala šta joj je majka priredila.

- Jutros mi je majkica napravila bašticu - napisala je Anđela i usnimila predeo gde je Branka od kamenja napravila oblik srca, a u njemu posadila cveće.

Ipak, veću pažnju je svakako privukao legendarni glumac koji je sedeo za stolom i uživao u ručku. Kako se čini, on je jei pečurke, a na stolu se moglo videti i zdravo povrće.

Anđela nije propustila da pokaže i kako sedi sa majkom Brankom koja je uživala u svom obroku, pa je opisala sa samo dve reči - "Najslađa je".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike