Urnebesno! Džidža otkriva kakav je Bosanac kad odu zajedno u šoping

30.05.2024

00:20

0

Svojom pričom nema koga nije nasmejala

Urnebesno! Džidža otkriva kakav je Bosanac kad odu zajedno u šoping
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža ispričala je tokom gostovanja u jednoj emisiji kakav je njen otac, harmonikaš i aktivni član žirija „Zvezda Granda" Dragan Stojković Bosanac, kada odu zajedno u šoping.

Iako on najpre krene sa njom vremenom se, naime, ispostavi da je ona u stvari - krenula s njim.

- Krene sa mnom, ali ja na kraju krenem sa njim zapravo, tako se završi ta priča. Odemo u veliki tržni centar, na muško odeljenje i on kaže: „Samo da kupim jedan prsluk, jednu majicu i idemo odmah da vidimo to šta ti hoćeš“. Posle toga, četiri sata smo ostali unutra, pa smo prešli na odela - objašnjava ona i dodaje:

Dragan Stojković Bosanac, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Onda mu kažem da idemo do moje radnje, da ja kupim šta hoću, on kaže: „Ja ne mogu, ja sam gladan, ti idi sutra“ – nasmejala je Džidža, pa se potom dotakla i ovogodišnje „Evrovizije" koja joj je bila veoma zanimljiva.

- Ima tu ono nešto što je odrađeno sa ukusom, a nešto što je odrađeno bez ukusa. To uopšte nije granica, meni je najbitnije da je nešto sa ukusom urađeno što se tiče scenskih nastupa. Generalno ne pratim nešto previše „Evroviziju", ali sam ispratila par nekih momenata koji su mi bili jako zanimljivi i inovativni, mislim da „Evrovizija" i jeste za to – izjavila je u ona emisiji „Zvezde Granda - Specijal".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike