Dok je bio u zatvoru ona mu je konstantno pružala podršku! Boki 13 se javno zahvalio legendarnoj pevačici (FOTO)

27.05.2024

16:45

0

Upoznali su se u rijalitiju i održali prijateljstvo

Dok je bio u zatvoru ona mu je konstantno pružala podršku! Boki 13 se javno zahvalio legendarnoj pevačici (FOTO)
Copyright Youtube screenshot/ LAZAROV

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, stekao je veliku popularnost pre desetak godina učešće u nekoliko rijaliti formata.

Senku na ličnost koja je zasmejavala i zabavljala region bacila su dešavanja zbog kojih je on završio iza rešetaka. Naime, Boki je u zatvoru u Skoplju proveo nekoliko godina, a kako je nedavno pušten na slobodu, vratio se svakodnevnom životu

Među prvima ga je posetila njegova nekadašnja cimerka iz "Velikog brata" sa kojom se je bio vrlo blizak, kraljica narodne muzike Lepa Lukić. Boki je iskoristio priliku, fotografisao se sa njom, pa na Instagramu dodao da mu je bila velika podrška tokom najtežih dana.

 

 

- Moja draga, najdraža Lepa u poseti Skoplju. Moram da vam kažem da je Lepa bila jedna od retkih koja mi je dosledno i bez prestanka pružala podršku i ljubav dok sam bio u zatvoru i bolnici, zvala roditelje i pružala mi nezaboravnu pažnju kao pravi prijatelj u najtežim trenucima. Nemam više šta da joj kažem, samo jedno veliko hvala Lepa, da si živa i zdrava - napisao je Boki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike