Skot ukrao šou! Počeli novi „Kardašijanovi", ali Disik je u fokusu: „Majka moje dece i ja postajemo totalni stranci?!"

15.04.2022

06:00

0

Par je bio zajedno i raskidao skoro punih 10 godina, dobili su troje dece i svakako negovali blizak odnos, ali sve se promenilo pošto je Kortni zavolela komšiju bubnjara...

Skot ukrao šou! Počeli novi „Kardašijanovi", ali Disik je u fokusu: „Majka moje dece i ja postajemo totalni stranci?!"
profimedia-0270482910 - Copyright Profimedia

Kortni Kardašijan i Skot Disik su skoro punu deceniju proveli u vezi, pa raskidajući i sve tako u krug. Zajedno, dobili su troje dece i zbog njih su, pe svega, negovali blizak odnos, međutim stvari su se značajno promenile pošto je majka Penelope, Mejsona i Rejna uplovila u romansu sa bubnjarom grupe „Blink 182", ali i komšijom, Travisom Barkerom.

Par je i krunisao ljubav, a prema Disikovim rečima iz premijere „Kardašijanovih", šoua koji se sada prikazuje na striming portalu „Hulu", on i njegova nekada velika ljubav i prijatelj se „skoro više i ne poznaju".

Kortni Kardašijan, Profimedia
 

- Sada, otkako je ona s Travisom, koliko god da mi je teško, konačno sam dobio priliku da je istinski prebolim - rekao je razgovarajući sa Kloi, ne skrivajući da ga sve više muči osećaj da je „izopšten iz kruga".

- Osećam se kao da sam... Izostavljen. Skoro da mi se ništa i ovako ne prenosi. To me mnogo boli, posebno zato što nemam drugu porodicu, gde bih pronašao utehu - objasnio je on, koji je bez majke ostao krajem 2013, a bez oca svega nekoliko meseci kasnije.

- Radije bih provodio vreme s Kortni i Travisom zajedno, nego da ga baš nikako ne provodim s porodicom - dodao je na Kloino mišljenje „da nije bio pozvan na roštiljanje da ne bi baš gledao u novi par kako razmenjuje nežnosti".

Kortni Kardašijan i Travis Barker, Profimedia
 

- Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim da Kortni i ja stvarno više nismo zajedno, kao par, ali sada mi je još teže jer mislim da je gubim i kao prijatelja. Postajemo totalni stranci. Mi smo, eto, roditelji naše dece, to je to. Ovo je zasigurno jedan od najtežih perioda u mom životu - naglasio je Disik.

Svakako, drago mu je što je Kardašijanova srećna i voljena. Što se njega tiče, još ništa od ženidbe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike