Pre nego što se udala, Kortni se s decom baškarila u ovoj vili! Kupila ju je od proslavljenog fudbalera: Vredi „praktičnih devet miliona"!

12.12.2023

23:20

0

Ima šest spavaćih soba, devet kupatila, ogromnu kuhinju i igraonicu za decu, kao i SPA, saunu, pa čak i lift

Pre nego što se udala, Kortni se s decom baškarila u ovoj vili! Kupila ju je od proslavljenog fudbalera: Vredi „praktičnih devet miliona"!
Kortni Kardašijan - Copyright Profimedia

Kortni Kardašijan mnoge je iznenadila kada je rekla da ona i suprug Travis Barker, iako su u vrlo srećnom braku, u stvari ne dele dom. Tek vremenom, par je napravio i taj korak, sa namerom da „promenom ne šokiraju svoje naslednike". Dotad, svakako, najstarija sestra „Kardašijan klana" uopšte nije loše živela.

Štaviše, maksimalno se baškarila po prostranom imanju od 11.500 kvadratnih stopa, čija je vlasnica postala 2014. godine odmah za proslavljenim NFL-ovcem Kejšonom Džonsonom.

Vila koju je delila sa decom ima devet kupatila, šest spavaćih soba, ogromnu kuhinju, te igraonicu za najmlađe.

Takođe, ima sopstveni SPA, kao i saunu, lift za lakše prelaženje s nivoa na nivo, te veliki bazen na otvorenom.

Podovi i kamin napravljeni su od krečnjaka, a čitav prostor je osim crtežima svoje dece ukrasila „vintidž" lampama, skupocenim kosturskim glavama, ćasama za voće... A i svoj klavir iz detinjstva tu je bila „dovukla da bi njena deca sada učila da sviraju, kao što je ona nekada", prenose tamošnji mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike