Hit poklon Zorice i Kemiša za Gocu Tržan: Ne smem ovo ni da pipnem ako hoću da ostanem mršava! (FOTO)

24.05.2024

17:25

0

Zbog lepog gesta nadenula im je „titulu" gospode

Hit poklon Zorice i Kemiša za Gocu Tržan: Ne smem ovo ni da pipnem ako hoću da ostanem mršava! (FOTO)
Goca Tržan - Copyright ATAImages/M. P.

Goca Tržan je noćas održala solistički koncert u MTS dvorani, te tako i proslavila tri decenije zavidne karijere - uz pesmu i okružena brojnim fanovima. Sumirajući utiske na društvenim mrežama, pevačica je pokazala kakav je poklon od Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša stigao na njeno ime pred veliki šou.

Ovim gestom su je svakako oduševili.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, ATAImages/Antonio Ahel
 

U pitanju je kutija s lalama, njenim omiljenim cvećem, ali od čokolade.

- ...Evo, da vidite kakva su ovo gospoda. Oni znaju da su lale moje omiljeno cveće. Ove su čokoladne. Ne smem ovo ni da pipnem ako hoću da ostanem mršava - istakla je Goca na svom Instagramu, čija je ćerka prethodne večeri, inače, napunila 17 godina i došla je da sluša poznatu majku.

- Moja ćerka će biti u publici. Večeras je njen 17. rođendan, namerno smo ovaj datum odabrali za koncert. Baš danas sam okačila „post" i napisala: „Došla sam da večeras proslavimo rođendan". Imajte razumevanja, ona je tinejdžerka i ne voli da se slika i da bude komentarisana. Trudim se da je sakrijem koliko je to moguće. Dok je bila mala, svuda sam je vukla, nije se pitala mnogo, ali sad se baš mnogo pita. Imala je muzičku želju, biće ispoštovana večeras. Nadam se da ću da se saberem i to odradim kako valja - izjavila je bila pred okupljenim medijskim ekipama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike