"Nikada nisam pila alkohol!" Goca Tržan iskreno i o ćerki: Nadam se da ću večeras da se saberem!

23.05.2024

20:53

0

Lena je naručila muzičku želju

"Nikada nisam pila alkohol!" Goca Tržan iskreno i o ćerki: Nadam se da ću večeras da se saberem!
Copyright ATAImages/ A.A.

Goca Tržan večeras održava solistički koncert u MTS dvorani, a ovom prilikom je otkrila kako joj prija uzbuđenje pred veliki nastup.

Kako pevačica kaže, nikada nije okusila alkohol, pa nema želju ni sada.

- Ne pijem alkohol. Nikada u životu nisam popila nijedno piće. Volim osećaj uzbuđenosti, nije loša ta neka energija kada sva drhtim. Ne želim da izađem na binu, a da sam utrnula, naprotiv, sve želim da čujem, vidim i zapamtim - istakla je Goca.

Suprug i saradnik Raša Novaković joj je najveća podrška, kao i ćerka Lena, koja nije želela da izađe pred medije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan, Raša Novaković

 

- Moja ćerka će biti u publici. Večeras je njen 17. rođendan, namerno smo ovaj datum odabrali za koncert. Baš danas sam okačila post i napisala "Došla sam da večeras proslavimo rođendan". Imajte razumevanja, ona je tinejdžerka i ne voli da se slika i da bude komentarisana. Trudim se da je sakrijem koliko je to moguće. Dok je bila mala, svuda sam je vukla, nije se pitala mnogo, ali sad se baš mnogo pita. Imala je muzičku želju, biće ispoštovana večeras. Nadam se da ću da se saberem i to odradim kako valja - ispričala je Goca za domaće medije.

Podsetimo, Tržanova je pre izvesnog vremena govorila za 24sedam kada nam je između ostalog pričal i o sukobima sa Rašom kada su u pitanju "muzički problemi", poput odabira pesama za koncert,

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike