Zmijančeva konačno o odnosu sa Ninom: Evo što ga nije spomenula u svojoj knjizi i da li je među njima bilo i nečeg većeg od prijateljstva!

24.05.2024

16:30

0

Istakla je i kako je on imao „neke svoje bubice"...

Zmijančeva konačno o odnosu sa Ninom: Evo što ga nije spomenula u svojoj knjizi i da li je među njima bilo i nečeg većeg od prijateljstva!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/M. P.

Sandra Rešić, pevačica i ćerka sada pokojnog Nina Rešića, kazala je javno jednom prilikom kako je Vesna Zmijanac bila velika ljubav njenog oca. Akonto toga, s druge strane, Zmijančeva je objasnila da njih dvoje jesu bili prilično bliski, ali da do veze u stvari nikada nije došlo.

- Mi smo se družili, nije tu bilo ničeg intimnog, skroz. Jesmo se dugo družili, ja sam volela s njim da se družim, bio je dobar pevač. Imao je neke svoje bubice, ali je bio drag, on je bio jedan drag dečko - izjavila je Vesna svojevremeno za „Svetski Radio", te se i osvrnula na to što njega nije spomenula u svojoj knjizi.

- U knjizi sam pomenula samo ozbiljne veze, ovo nije bila baš veza - rekla je pevačica, koja je u istoj, pak, otkrila da je bila intimna sa profesorom matematike.

Vesna Zmijanac, ATAImages/M. M.
 

- Kad sam završila osnovnu školu, prešla sam da živim kod majke Kovine u Beč, ali sam pre toga već bila u nekom odnosu s nastavnikom matematike. Međutim, kada sam posle završene prve godine srednje došla na raspust u Kraljevo, naša veza je postala zaista ono što se ljubavnom vezom dvoje ljudi i zove, uživali smo jedno u drugom. Sve prepreke su bile uklonjene. Ja mu više nisam bila đak, a iako maloletna, već tada sam izgledala nešto starije za svoje godine - opisivala je u autobiografiji „Kad zamirišu jorgovani".

„Razlika u godinama nam nije smetala!"

Tu se, svakako, nije bila i zaustavljala.

- Razlika u godinama, takođe, nije predstavljala smetnju. Bar ne meni. Trebao mi je neko stariji, neko u kome sam i ne znajući zapravo tražila oca. Isprva mi je smetalo što je to bio moj nastavnik, čovek koji me je znao bukvalno odmalena, koji me je ispitivao i ocenjivao, ali je blizina učinila svoje, a njegovo pristajanje da veza bude javna (šetali smo držeći se za ruke) u meni je otklonila svaku nelagodu - pisala je Vesna Zmijanac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike