„Estrada je najšugaviji posao na svetu!" Bojan Marović, bez dlake na jeziku: Ovo su njegovi razlozi!

22.05.2024

08:30

0

Pevač nije prezao da kaže tačno ono što misli

„Estrada je najšugaviji posao na svetu!" Bojan Marović, bez dlake na jeziku: Ovo su njegovi razlozi!
Bojan Marović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bojan Marović je na sceni aktivan od 2002. godine, a prema sopstvenom priznanju - otad i misli da je estrada „najveći kretenski posao" na svetu. Upitan, naime, tokom jednog radijskog gostovanja da li je tu došlo do kakvih promena, te bira li i dalje da negde ode na pecanje, pre nego da „ispija kafe i glumi nekog bitnog lika", pevač je bez pardona odgovorio da mišljenje nikako nije menjao ni do dana današnjeg.

Bojan Marović o trenutnom stanju na estradi

- Potpuno. Zato što je estrada najveći kretenski posao na svetu - počeo je on, nakon čega se prisetio i svojih samih početaka, kada mu se dogodilo nešto zbog čega još uvek čvrsto stoji za svojim uverenjem.

Bojan Marović, ATAImages/ A.A.
 

- Stojim iza toga. Zamisli imaš 18 godina i prva stvar koju ti kažu je: „E, mi ćemo tebi sad da napraviti karijeru..." Kažem: „Izvini, druže, ali ja sam... Pa, nemoj". „Zašto?" Za početak, ja sam otišao na festival, sam pobedio, tebe nije bilo tamo. Ako ti nije frka, aj' ćao (smeh). I od početka imam te momente. Zato kažem, estrada je najšugaviji posao na svetu - objasnio je Marović na radiju „S", što je ubrzo izmamilo i brojne reakcije fanova na društvenim mrežama.

Reakcije na Marovićeve izjave

Umnogome, njegova publika ga je u ovome podržala, posebno srećna zbog toga što je, prema njihovim rečima, ostao prizeman, dobar pevač koji se vrlo hrabro bori s nedaćama koje ovaj posao ume sa sobom da donese.

Bojan Marović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bojan se, podsetimo, isprva našao u fokusu pojavivši se na Sunčanim skalama. Pesma „Više te nema", koju mu je majka poklonila za punoletstvo, donela mu je prvo mesto na Večeri novih zvezda. Godine 2003. ponovo je otišao na Skale, samo s numerom „Tebi je lako", te trijumfovao. Potom, nastavio je da peva po festivalima, a oprobao se i u glumačkim vodama („Imam nešto važno da ti kažem"). Svojim uspesima svakako je zadovoljan, a u javnosti ne voli po svaku cenu da je prisutan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike