Bojan Marović o tragediji koju je doživeo sa samo 16 godina: Neke stvari me neopisivo bole i danas

24.09.2021

16:44

0

Autor: Marija Mitić

Kada je bio dečak preminuo mu je otac, što ga je dodatno motivisalo da napreduje u karijeri jer je postao stub porodice

Bojan Marović o tragediji koju je doživeo sa samo 16 godina: Neke stvari me neopisivo bole i danas
Bojan Marović - Copyright Printscreen Youtube/ RedTv

Bojan Marović otpočeo je muzičku karijeru sa samo 18 godina i to nastupom na festivalu "Sunčane skale". Samo dve godine pre toga pevaču je preminuo otac Darko, za koga je bio jako vezan, što ga je dodatno motivisalo da napreduje u karijeri jer je postao stub porodice.

Bojan priznaje da ga je ova nemila situacja naučila pravoj vrednosti porodice.

ATAImages/ A.A.
 

- Sa samo 16 godina sam ostao bez oca koji je bio veliki bokser, reprezentativac Jugoslavije. Sa njim sam obišao celu tadašnju zemlju i naučio da u životu budem "fajter". Život udara stalno, ali na tebi je da ostaneš na nogama i držiš gard visoko, da ne daš na sebe. Kad ti je najlepše moraš da budeš pripremljen na takve stvari. Upravo ta situacja me je naučila da moram da sačuvam porodicu. Da je porodica jedino mesto koje će te čekati nakon svih turneja, koncerata, novca - ti ćeš morati da se vratiš tamo. I tamo će da te dočeka ona topla supa koju si jeo kao klinac, isti onaj krevet u kome si spavao svih tih godina... Tamo će da te dočeka majka koju ne zanima ko si ti, jer ona zna ko si. Neke stvari me neopisivo bole i dan danas - kaže Bojan kojeg je nedavno pogodila vest o smrti kume.

- Sad, od skoro, mi fali i moja kuma koja je pisala moju prvu pesmu "Više te nema" i... To je život. To su stvari koje se ne mogu nadoknaditi - rekao je sa setom pevač za Alo.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike