Veliki hit Tošeta Proeskog trebalo je da otpeva drugi poznati pevač: Nije mi žao, pesma je otišla u prave ruke

19.06.2022

21:39

0

Autor: Marija Mitić

Bojan Marović zbog ove pesme se i upoznao sa makedonskim slavujem, a onda su postali i prijatelji

Veliki hit Tošeta Proeskog trebalo je da otpeva drugi poznati pevač: Nije mi žao, pesma je otišla u prave ruke
Toše Proeski - Copyright Promo/Goran Deskovski

Pre nego što je tragično vrlo mlad nastradao, makedonski pevač Toše Proeski u svojoj kratkoj karijeri nanizao je pregršt vanvremenskih hitova. Tako se sve njegove pesme slušaju i danas i redovno izazivaju tugu kod publike.

Jedna od njegovih, publici omiljenih pesma, jeste svakako balada "Čija si", a Bojan Marović tek sada je, posle 19 godina od njenog izdavanja, otkrio da je zapravo provbitno on trebalo da je snimi.

 - Snimao sam neku drugu pesmu i nisam mogao da postignem, ali trebalo je da snimim pesmu "Čija si". Tako smo se Toše i ja upoznali, gostovali smo na jednoj televiziji i od tada smo bili veliki drugari  - rekao je Bojan u emisiji "Grand magazin" i dodao:

24sedam/M.G.
Bojan Marović

 - Nisam neko ko pati od toga. Ta pesma je došla i ja sam bio bolestan, imao sam grip. Moj menadžer mi je doneo pesmu "Čija si", imam demo snimak i dan danas koji je otpevala Leontina. Ja sam doputovao, ali Toše je bio brži. Kada smo se upoznali, bio sam srećan što je pesma otišla u prave ruke, tada sam mu rekao da je to sjajno, da mi je drago što je peva pevač koji lepo peva - ispričao je Marović.

Podsećanja radi, Toše Proeski tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 16. oktobra u ranim jutarnjim časovima blizu mesta Nova Gradiška. Kako se navodilo, uzrok nesreće bila je neprilagođena brzina. U vozilu sa njim bili su Georgij Georgijevski i njegova menadžerka Ljiljana Petrović.

Veruje se da je Toše od siline udarca u kamion preminuo na licu mesta. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike