Brat Bojana Marovića je maneken: Ukrao pevaču titulu zavodnika, pojavljivao se i u njegovom spotu (FOTO)

24.08.2022

19:09

0

Bojan je putem Instagrama podržao mlađeg brata na svetskom takmičenju modela u Instanbulu

Brat Bojana Marovića je maneken: Ukrao pevaču titulu zavodnika, pojavljivao se i u njegovom spotu (FOTO)
Bojan Marović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevač Bojan Marović je od početka svoje karijere bio miljenik ženskog dela publike. Devojke su ludele za njim, a numerama „Više te nema“, „Tebi je lako“, „Kao ti“ je stekao još veću popularnost.

Međutim, tu titulu zavodnika mu je preuzeo njegov rođeni brat Boris, koji je maneken, a kog je pevač jednom prilikom i predstavio svojim pratiocima na Instagramu.

 

 

- Nemoj da posle nisam rekao da nemam lepog brata - pohvalio se Bojan na Instagramu i otkrio da se njegov brat otisnuo u manekenske vode, kao i da će predstavljati Crnu Goru na svetskom takmičenju modela u Instanbulu.

 

 

- Na moje veliko zadovoljstvo i čast, želim da vam kažem da ću predstavljati svoju najlepšu zemlju na svetu na takmičenju „Top model univerzuma“, koje će se održati u Istanbulu početkom oktobra. Hvala svima koji su mi i koji će mi davati vetar u leđa. Neću vas razočarati - rekao je Boris.

Pevač je za mlađeg brata posebno vezan, budući da su rano ostali bez oca, pa mu je Bojan bio i brat i otac tokom odrastanja, a danas njegov uspeh posebno slavi. Boris je čak i bio deo spota za Bojanovu pesmu „Kao da si tu“.

Podsetimo, Bojan Marović je ove godine bio deo muzičkog festivala „Skale“, koji se odigravao u Herceg Novom, a baš sa ovim festivalom je počela i njegova muzička karijera. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike