Harijevo ime se pominje u tužbi protiv „Epstina rep industrije"! Šok detalji: Sve „puklo" pošto su federalci prevrnuli kuću muzičara (FOTO)

26.03.2024

15:34

0

Ovo nije prvi put da se skandal vezan za trgovinu ljudima, te s*ksualno nasilje „vrti" oko nekog člana kraljevske porodice...

Harijevo ime se pominje u tužbi protiv „Epstina rep industrije"! Šok detalji: Sve „puklo" pošto su federalci prevrnuli kuću muzičara (FOTO)
Princ Hari - Copyright Profimedia

Nakon što su federalci proteklog dana prešli uzduž i popreko kuće Šona Kombsa u Los Anđelesu, Majamiju, te pošto su fotografije tog događaja na kojima se vidi i Odeljenje unutrašnje bezbednosti, kao i SWAT-ovi kamioni, u javnosti se pojavila informacija da se u tužbi protiv repera pominje i princ Hari.

Producent Rodni „Lil Rod" Džouns koji je tužio Didija, naime, tvrdi da je to što se reper družio s princom, te ostalim poznatim ličnostima, njemu i njegovim saradnicima uslovno rečeno „dalo legitimitet" - tako su privlačili goste na zabave organizovane zbog navodne trgovine ljudima, rekli su advokati. „Epstina rep industrije", kako ga sad još nazivaju, imao je „pristup slavnima iz sveta sporta, politike, umetnosti, muzike, pa međunarodnih predstavnika poput pojedinaca iz kraljevske porodice, odnosno princa Harija", otkrivaju sudska dokumenta podneta u Njujorku, u tužbi „teškoj" 30 miliona dolara, piše „Daily mail". Oni su tamošnjem sudu predati proteklog meseca i ne ukazuju ni na kakav prekršaj princa.

Hari se, dakle, ne suočava s optužbama, ali ovo nije i prvi put da su članovi kraljevske porodice povezani sa skandalima oko trgovine ljudima, te s*ksualnog nasilja. Princ Endru, njegov stric, bio je blizak sa Džefrijem (Epstinom) kom se pred samu smrti u Velikoj jabuci sudilo zbog trgovine te odnosa sa, onda, maloletnicom. Dramatičan slučaj bio je zaključen novčanom nagodbom.

Pi Didi, Profimedia
 

Princ Hari je zajedno s bratom upoznao Didija, kao i Kanjea Vesta, na zabavi po velikom nastupu organizovanom kako bi se zahvalili svima koji su učestvovali na „Koncertu za Dajanu" 2007. godine. Vilijam, naglašavaju strani mediji, nije imenovan u sudskim dokumentima. Takođe, nije poznato da li se i koliko puta Hari otad sreo s reperom koji sada vodi razne pravne bitke - uključujući i onu protiv neimenovane žene koja je tvrdila da su je on i dva prijatelja s*ksualno napastvovali kada je imala 17 godina.

Još četiri žene su ga potom optužile za nasilje, a bivša devojka Kejsi povukla je svoju tužbu posle nagodbe čiji detalji nisu poznati.  

Prema Džounsovim rečima, Pi Didi navodno je učestvovao i u zaveri s nizom drugih optuženih u kompaniji RICO, navodno osnovanoj za nabavku i transport droge, vatrenog oružja i s*ksualnih radnica od kojih su neke bile maloletne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike