Poznatog repera je bivša optužila za silovanje, dan kasnije postigli nagodbu: Oglasili se zajedničkim saopštenjem

18.11.2023

10:55

0

Nikome nije jasno zašto se tako brzo predomislila

Poznatog repera je bivša optužila za silovanje, dan kasnije postigli nagodbu: Oglasili se zajedničkim saopštenjem
Pi Didi i Kesi Ventura - Copyright Profimedia

Pevačica Kesi, inače bivša devojka repera Pi Didija, samo dan nakon što je podnela tužbu protiv njega za silovanje, seksualni i fizički napad i još mnogo toga, postigla je sa njim nagodbu.

Saopštenje o nagodbi objavio je advokat od Kesi, čije je pravo ime Kasandra Ventura, a oglasili su se reper i pevačica u zajedničkom saopštenju. Detalji nagodbe, doduše, nisu obelodanjeni.

Profimedia
Pi Didi

- Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole - rekla je Kesi za Njujork Tajms i dodala:

- Želim da se zahvalim svojoj porodici, navijačima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci - navela je pevačica.

Pi Didi se takođe oglasio i otkrio da su došli do zajedničkog sporazuma.

- Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav -  rekao je Šon Didi Kombs u izjavi za Kompleks.

Profimedia
Kasandra Kesi Ventura

Kesi je, inače, u svojoj tužbi iznela da je deset godina trpela zlostavljanje od strane repera, što su on i njegov pravni tim oštro demantovali. 

Posle nje, oglasila se i pevačica Obri Odej, koja joj je pružila podršku i otkrila da je i ona doživela maltretiranje od strane repera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike