Tekstopisac ispričao hit anegdotu sa Darom, a mnoge pevačice je i izvređao: Sa njima ne bih nikad radio!

22.04.2024

22:40

0

Ima svoje mišljenje i ne plaši se da ga kaže

Tekstopisac ispričao hit anegdotu sa Darom, a mnoge pevačice je i izvređao: Sa njima ne bih nikad radio!
Dražen Damjanović i Dara Bubamara - Copyright Instagram printscreen/damjanovicdrazen_

Dražen Damjanović je poznati tekstopisac, koji je napisao brojne hitove za Daru Bubamaru, Šaka Polumentu, Draganu Mirković, Gogu Sekulić i druge.

Prvu pesmu je uradio upravo za Šaka, koji je njegov komšija, a poslednje što je uradio bila je duetska pesma koju su nedavno objavili Dragana Mirković i Ivan Zak.

- Dragana je predivna žena, spremamo još nešto što će pokidati, a i ja sam sada njen menadžer za nastupe. I ima još mnogo novih projekata, čuće se i videće se. Dragana je napravila haos sad u Crnoj Gori - rekao je on. 

Ipak, za neke kolege nema reči hvale, a jedan od njih je Dragan Brajović Braja.

- Pa ne znam, svi bi da budu Marina. Čuo sam da Braja radi za Cecu, ali mislim da će je pokopati. On nema taj kalibar, piše ko ku*ve s Plavog mosta. Prija je kopija Cece, a plašim se da će posle tih pesama koje radi Braja da ispadne da je Ceca kopija Prijovićke. Ja Cecu volim i u mom prisustvu ne dozvoljavam ljudima da pričaju loše o njoj, ali ne znam šta će se desiti sa njenim novim pesmama. Ja sam joj čak i pisao neke pesme, ali su to neki njeni ljudi sklonili od nje, a napisao sam i roman koji je bio bestseler koji je posvećen njoj, ne govori o Ceci, ali njoj je posvećen. Volim ja tu ženu, kao što sam već rekao.

Ne dopada mu se, kaže, ni Aleksandra Prijović.

ATAImages/ M.M.
Aleksandra Prijović

- Jao, ne znam. Prijovićka nema života, sva mi je pih... Barbara Bobak joj donela čvarke i slaninu, ona priča da je na ishrani, šta je bre ono. Da je samo prošla pored osnovne škole bilo bi dobro - rekao je, pa otkrio za koga nikad ne bi pisao pesme:

- Aco Pejović, Seka Aleksić i Aleksandra Prijović. Nikad.

Hit anegdota sa Darom.

Dražen sa Darom Bubamarom često sarađuje, a sada je otkrio i anegdotu o tome kako su se upoznali.

- Uradim ja pesme Šaku, to budu sve hit do hita, i Dara to čuje i zove njega i traži mu moj broj, on kaže nema. A zna ga napamet. Ali Bog namesti kockice. Bilo leto, zove mene Šako i pita me da idem s njim na neko krštenje koje peva u Negotinu, i ja krenem. A on zaboravio da i Dara radi to veselje. Stižemo mi tamo, bap, Dara i ja na istom mestu. Ali to sad nije bitno, ovo što ću ti sad reći nikad neću zaboraviti. Ulazimo mi u restoran sala ogromna, sve vlasi. Činki, rinki, pevačica u vlaškoj nošnji, dva metra i jače visoka. Ćana je mala za nju. I oni su tu kao radna muzika a ovi su specijalni gosti - priča Dražen i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara

- I mi imali kao neku sobu za nas, bekstejdž. I prvo Šako peva svoj deo pa Dara. I ja i Dara sami ostanemo, i ona nešto kuca priča i kaže ona meni "Čekaj, čekaj, Dražen tekstopisac?" ja kažem taj sam. I ona tu skapira ko sam i kaže "Jaoo sad ću mu... Pa tebe tražim". I ništa... Ode Dara da peva, i dogovor je da se deli bakšiš i sa ovima koji tu pevaju ceo dan. Nakupilo se para, i sad ide pauza za Daru i Šaka i kreće njihova pevačica. Izlazi na binu, nama odškrinuta vrata od te sobe i ona koja kaže "Lopovi su u onoj sobi, uzeli su sve pare" kaže "Dajte pare", a oni to što su uzeli stavljali kod njihovog klavijaturiste, puna vreća para. Ona hoće da ih bije, isključila kablove. Šako se prepao, kaže, idi Dražo vidi da l' su mi kola gde su bila, a Dara se valja od smeha. Pa kad je Dara otišla u Ljig i rekla "Dobro veče Ljigavci", šta da ti kažem. Dara je Dara. Laže Dara. (smeh) Plati ona sve, ali voli da kuka.

I sa Marinom Tucaković je imao saradnju, a siguran je u jedno.

- Marina i ja smo uradili mnogo pesama zajedno, ali ja nemam pojma kako smo se mi upoznali. Mnogo smo se voleli. Ona me pozove i kaže šta ćemo, ja kažem ti počni ja ću da nastavim. Ona je pila uz naše pesme, obožavala je to što uradimo zajedno. Dara mi je slala snimke često. Znam mnogo o njoj al neću. Psovala me je često zbog mojih tekstova. A mislim da bi sada kad vidi šta se dešava i ko kome radi pesme da se žena prevrće u grobu - ispričao je tekstopisac za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike