"Nikad nismo bili u pravom braku" Bivši muž Dare Bubamare otkrio istinu o ljubavi sa pevačicom: Venčali smo se jer je ostala trudna

15.07.2023

21:55

0

Oduvek su se voleli i poštovali kao prijatelji, ali postojala je strast

"Nikad nismo bili u pravom braku" Bivši muž Dare Bubamare otkrio istinu o ljubavi sa pevačicom: Venčali smo se jer je ostala trudna
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dara Bubamara prepoznatljiva je po svojoj energiji i temperamentu, a njen ljubavni život intrigirao je javnost otkako se pojavila na javnoj sceni. Dara ne krije da je slobodnog duha i otvorenog uma, te priznaje da poslednjih godina ima veze samo sa mnogo mlađim muškarcima od sebe.

O njenom braku sa biznismenom Milanom Kesićem, sa kojim je dobila sina Konstantina, se mnogo spekulisalo, a njihov prijateljski odnos nakon razvoda zbunio je mnoge.

Milan je jednom prilikom otvoreno progovorio o ljubavi sa pevačico, njihovom odnosu u braku i posle braka. Dara i Kesić funkcionišu sjajno, a često i otputuju zajedno sa sinom.

Instagram screenshot / darabubamara_official
Milan Kesić i Dara Bubamara sa sinom

- Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju - počeo je Milan.

Zbog deteta su opstajali u lažnom braku

- Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama - priznaje Kesić.

- Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - ispričao je jednom prilikom Kesić koji i dan-danas za majku svog sina ima samo reči hvale, prenosi Alo.

Instagram printscreen/darabubamara_official
Dara Bubamara

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike