Teya Dora, u susret finalu „Evrovizije": Nisam očekivala da ću prva da prođem! Evo i šta radi tik pred nastup

09.05.2024

19:20

0

Pevačica je na kraju prvog polufinala doživela ogroman uspeh sa pesmom „Ramonda"

Teya Dora, u susret finalu „Evrovizije": Nisam očekivala da ću prva da prođem! Evo i šta radi tik pred nastup
Teya Dora - Copyright Printscreen RTS

Srpska predstavnica Teya Dora na kraju prvog polufinala „Evrosonga" prva je bila prozvana finalistkinjom ovog velikog takmičenja, a tome se, priznaje, nimalo nije nadala. U razgovoru s jednim medijima, Teodora Pavlovska otkriva da li ima kakav ritual pred izlazak na scenu, kao i ko su njeni favoriti na „Evroviziji 2024".

„Tad me je uhvatila trema!"

Teya Dora, RTS printscreen
 

- Tek je to bilo spremanje za ono što sam ja mislila da će trajati pet minuta, niko nije očekivao da ćemo prvi biti prozvani. To je tako divno bilo, pogledala sam na Jutjubu „lajv" prenos, vratila sam na taj deo, trema me je uhvatila tada, nisam znala šta će da se desi. Kada smo imali probe, na generalnoj su nas prozvali prve. Baš smo pričali o tome kako bi bilo dobro da se to desi u polufinalu i desilo se - kazala je ona najpre, pa nastavila:

- Nemam neki ritual pred nastup, jedino pre nego što izađem imam svojim desetak minuta gde sam sama u svlačionici, pričam sama sa sobom u glavi. Uglavnom u momentu odlučim šta ću da uradim, pretpostavljam da će tako biti i u subotu

Potom, izdvojila je tri pesme koje joj se najviše dopadaju.

Teya Dora, Profimedia
 

- Irska mi se dopada, dosta je promišljeno. Hrvatska podiže energiju cele Arene, Ukrajna ima lepe vizuale i momente. Svi su fantastični, ove za sad mogu da izdvojim - kazala je Teya.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike