Isplivale jedine fotke Teye Dore sa pokojnim ocem: On joj je bio inspiracija za veliki hit (FOTO)

09.05.2024

08:30

0

Pevačica je imala srećno detinjstvo

Isplivale jedine fotke Teye Dore sa pokojnim ocem: On joj je bio inspiracija za veliki hit (FOTO)
Teya Dora - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Teya Dora, nedavno se plasirala u finale muzičkog takmičenja, a od njenog pojavljivanja na domaćoj sceni privlači mnogo pažnje autentičnim stilom.

Pevačica retko govori o svom privatnom životu, a poznato je da je odrasla u istočnoj Srbiji sa majkom, pošto je otac zbog prirode posle često živeo u inostranstvu. Ljubavi joj nikada nije zafalilo, te tvrdi da je i pored udaljenosti uspela da održi blizak odnos sa njim.

Međutim, on se pre nekoliko godina iznenada razboleo, a ubrzo i preminuo.

Teodora je jednom prilikom istakla da joj je smrt roditelja poslužila kao inspiracija da napiše svoj najveći hit "Džanum", a kada se pročita tekst pesme jasno je da je ovu situaciju teško podnela.

Profimedia
Teya Dora

 

- Dok sam radila na pesmi "Džanum", moj tata se razboleo, jako teško i iznenadno. Čovek je generalno bio veoma jak i pozitivan, aktivan, nije se očekivalo da će se razboleti na način na koji se razboleo. Jako ubrzo je umro. Ja sam pazila na njega, bio je kod mene i čuvala sam ga taj period, koji je bio veoma kratak. To se desilo u tom periodu kad sam pisala pesmu, tako da, to je bilo nešto onako meni najteže do sad u životu što sam doživela - ispričala je pevačica za Telegraf.

Sada su i isplivale fotografije koje govore u prilog tome da je pevačica imala srećno detinjstvo, a na kojima pored njene majke koju često viđamo, može videti i kako je izgledao Teodorin pokojni otac.

Pogledajte fotografije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike