Oglasila se Teya Dora posle polufinala! Otkrila koliko joj sve znači, jedan broj iz njenog nastupa krije simboliku

08.05.2024

08:52

0

Srpska predstavnica na Evroviziji plasirala se u finale popularnog muzičkog takmičenja

Oglasila se Teya Dora posle polufinala! Otkrila koliko joj sve znači, jedan broj iz njenog nastupa krije simboliku
Copyright RTS printscreen

Srpska predstavnica na Evroviziji Teya Dora, plasirala se u finale popularnog muzičkog takmičenja. Na konferenciji za medije, koja se održala po završetku prve polufinalne večeri, Teya Dora je otkrila da je izvukla ljubičastu traku za finale, što znači da producenti biraju broj pod kojim će Teodora nastupiti u finalnoj noći, 11. maja.

- Tračica je lila boje, simbolično. Volela bih da dobijem broj koji ima veze sa 1. Šta god da bude, to je to, rekla je Teya Dora za "Telegraf.rs".

Profimedia
 

U njenom nastupu se i u polufinalnoj noći ponovo našla simbolika broja 11, tačnije u satnici kada je nastupila. Teya Dora je i sama ostala iznenađena na tu slučajnost i dodala: - Je l' jeste? Pa eto, znala sam da ima nešto u tom broju!

Na pitanje da li je zamišljala da će dan proći baš ovako, rekla je da nije, kao i da je proba bila baš dobra, ali kada je završila nastup, kao da nije znala šta se desilo:

- Došla sam u "green room" i pitala moj tim da li je sve bilo dobro. Nisam bila svesna šta se dešava. Mnogo me je ovo obradovalo. Inače, kad smo imali probu, prvu zemlju koju su prozvali bila je Srbija. Pomislila sam kad bi tako stvarno i bilo. I desilo se.

Kaže kako je presrećna, a i ponosna na činjenicu da je posle toliko vremena Srbija prozvana prva. - To mi je baš bilo nekako... Uf! Mnogo važno! - rekla je Teya Dora.

Profimedia
 

Sa uzbuđenjem je rekla da je ovo tek početak. 

- Sad idemo još jače. Idemo na neko mesto, da izdivljamo, da budemo najjači! Neću da pričam mnogo, ali mislim da ima šanse za sve u ovom momentu - naglasila je sprska predstavnica.

Za kraj se još jednom zahvalila svima koji su je podržali.

- Hvala mnogo svima koji su glasali. Mi smo prezadovoljni i presrećni što smo prozvani prvi. Toliko je bilo lepo. Hvala na svemu - rekla je Teya Dora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike